Kokki, Bar & Restaurant Pepper, Pirkanmaa, Staffy Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ravintola Pepperit kuuluvat ravintolakonserniin, jonka lämminhenkisiä ruokaravintoloita löytyy niin Ylöjärveltä, Nokialta kuin Kangasaltakin. Vankka jalansija kanta-asiakkaiden sydämissä takaavat vilkkaan asiakasvirran läpi niin talvi-kuin kesäkuukausien.

Nyt Pepper etsii vahvistusta piisin ääreen keväälle, kesälle ja syksylle!

Konkarikeittäjä tai kokkiopiskelija, olisiko tämä sinun paikkasi?

Mitä työ edellyttää?

Painopiste kriteereissämme on mahtava asenne, reipas tekemisen meininki, astetta paremmat keittotaidot ja halu oppia uutta ja saat puolestamme olla hauska tyyppikin. Mekin olemme!

Takataskustasi löytyy mahdollisesti kokin paperit ja hygieniapassi, ja aiemmasta à la carte- taustasta olisi kyllä hyötyä, alan opinnotkin riittävät alkuun, me myös perehdytämme. Ellet ole paikkakuntalainen, oma auto kulkuvälineenä on kätevä, joskin Tampereelle julkiset kulkevat, tosin ilta- aikaan harvakseltaan.

Mitä tarjoamme:

Takaamme hyvän tiimin, kattavan perehdytyksen, takuutunnit, vähintään 90h/ 3vkoa ja työterveyshuollon, unohtamatta mahtavia henkilökuntaetuja. Tarjoamme suuren konsernin laajat työmahdollisuudet, eli jos haluat kartuttaa kokemustasi työskentelemällä muuallakin, se on enemmän kuin suotavaa! Kaipaamme niin osa- aikaisia tekijöitä ja kokoaikaisia, laitahan hakemus ja kerro, mikä sopisi sinun suunnitelmiisi?

Sinuako etsimme?

Haluamme kuulla sinusta lisää, joten lähetäthän hakemuksesi linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Staffy Oy:n kanssa, joten jos haluat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä Katariina Laanikariin, p. 044 4932397 tai katariina.laanikari@staffy.fi

________

Staffy on kotimainen, konstailematon, suoraselkäinen ja värikäs henkilöstöpalvelu.
www.staffy.fi

_______

HAKUSANAT: a la carte, pepper, keittäjä, kokki, chef, cook, kesä, terassi, baari, ravintola, kangasala, nokia, ylöjärvi, kesätyö, viikonlopputyö, keittiötyö, kangasala, pirkkala, akaa, toijala, pirkanmaa,
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.staffy.fi/jobs/3810401-kokki-bar-restaurant-pepper-pirkanmaa