Automaalari JK Paintline Oy:lle vakituiseen työsu, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Hae viimeistään 29.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Rovaniemeläiselle asiakasyrityksllemme automaalaria vakituiseen työsuhteeseen.

JK Paintline on autokorjaamo- ja maalaamo, joka korjaa niin pienet kuin suuret kolarivauriot ja heillä hoituu kaikki automaalauksen työvaiheet maalattavan pinnan hionnasta, pohjamaalaukseen ja maalipinnan viimeistelyyn. JK Paintline käyttää maalauksessa korkealuokkaisia autonvalmistajien hyväksymiä maaleja. Yritys toteuttaa henkilö- ja pakettiautojen maalausten lisäksi myös vaativat linja-autojen ja raskaan kaluston maalaukset.

JK Paintline on myös vakuutusyhtiöiden valtuuttama vahingontarkastuspiste, jonka palveluihin kuuluu, automaalaamo, vauriokorjaamo, muoviosien korjaus, kustannuslaskelmat, tuulilasin vaihto sekä sijaisauto veloituksetta.

Automaalarin työssä pääset mukaan täyden palvelun autokorjaamoon, joka hoitaa autojen vauriokorjaukset sekä automaalaukset Rovaniemellä.

Ammattitaitoisen automaalarin on hallittava ajoneuvon erilaisten materiaalien pintakäsittely, perusmaalaus ja korjausmaalaus. Automaalari hallitsee pintamaalauksen työvaiheet, osaat sekoittaa ja sävyttää värit sekä tehdä paikka- ja häivytysmaalaukset.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta autojen maalauksesta. Toivomme sinulta myös reipasta asennetta, joustavuutta sekä asiakaspalveluhenkeä. Alan koulutus nähdään etuna.

Työ alkaa 6 kuukauden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työllistyt suoraan asiakasyritykseen. Palkkaus sopimuksen mukaan. Laitathan mukaan hakemukseesi palkkatoiveesi.

Työtä tehdään arkisin ma-pe klo 7.00-15.30 välillä.

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1327713