Tietoliikenneasentajaksi Ivaloon vakituiseen työs, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Hae viimeistään 29.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asutko Ivalossa ja olet vailla vakituista työsuhdetta?

Eltel Communication-liiketoiminta etsii nyt vakituiseen työsuhteeseen tietoliikenneasentajaa Ivaloon. Eltel on Suomen suurin sähkö- ja tietoliikenneverkkojen palveluntuottaja. Eltel suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää kestävämpiä ja toimivampia verkkoyhteyksiä nykyisiä ja tulevia sukupolvia varten.

Tietoliikenneasentajana työtehtäviisi kuuluu kuitu- ja kupariverkkojen rakentaminen, laiterakentaminen sekä viankorjaustehtävät. Työtä tehdään myös paljon asiakasrajapinnassa asennus- ja käyttöönottotehtävissä.

Ivalossa työnkuvaan kuuluu myös Ivalon toimiston sekä varaston ylläpito ja toimivuus.

Eltelillä saat monipuolisen työnkuvan, mahdollisuuden kehittyä sekä laajentaa omaa osaamistasi. Sinut tullaan perehdyttämään ja kouluttamaan työhösi!

Hakijalta edellytämme tietoliikenneasentajan ammattikoulutusta tai muuta sopivaa toisen asteen koulutusta, kuten sähköasentajan koulutusta. Aikaisempi kokemus valo- ja kuparikaapeleiden rakennustöistä, laitetöistä sekä viankorjaustöistä katsotaan eduksesi.

Hakijalla tulee olla voimassaoleva työturvallisuuskortti, tulityökortti sekä tieturva 1-kortti. Mikäli näitä sinulla ei ole, autamme näiden hankinnassa! Työssä tulee myös paljon kilometrejä henkilöautolla, joten B-kortti on pakollinen ja eduksi katsotaan Be- tai C-kortti.

Hakijalta odotamme hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Odotamme myös joustavuutta työajoissa, fyysistä kuntoa sekä osaamista kommunikoida englanniksi. Henkilön soveltuvuus työtehtävään tullaan varmistamaan tekemällä turvallisuusselvitys.

Henkilö, jota asiakas tehtävään etsii, on
- asiakaspalveluhenkinen
- oma-aloitteinen
- tarkka

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä epäröi soittaa lisätietoja tai laittaa hakemusta, jolloin olemme sinuun yhteydessä!

Palkkaus TES, kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Lisätietoja arkisin:
Janette Posio
puh. 050 411 5299
janette.posio@bolt.works
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1327705