E-kortillinen konekuski reissutyöhön, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Hae viimeistään 1.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme kesäksi E-kortillista konekuskia reissutyöhön!

Työkuvaasi kuuluu metsäteiden tekeminen ja sorastaminen. Työ sisältää sorakasettiyhdistelmällä ja koneilla ajoa.

Työntekijällä tulee olla reissutyövalmius. Työt tapahtuvat pääsääntöisesti Taivalkoskella, mutta mahdollisesti osittain myös Oulun lähialueella. Taivalkoskelta löytyy majoitus.

Toivomme, että sinulta löytyy jo jonkun verran kokemusta erilaisista koneista ja sorakasettiyhdistelmällä ajosta. Me arvostamme oma-aloitteista ja reipasta otetta työntekoon. Et pelkää fyysistä työtä eikä muuttuvat sääolosuhteetkaan ole sinulle haaste.

Työn luonteen vuoksi sinulla tulee olla sujuva suomen kielen taito, tieturvakortti, työturvallisuuskortti ja oma auto käytössä.

Työt alkavat touko-kesäkuun vaihteessa ja kestävät alustavasti kesän loppuun saakka. Reippaalla tekijällä on mahdollisuus jatkaa töitä kesän jälkeen. Työsopimus solmitaan Henkilöstöpalvelu Heimon kautta.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

Tässä työpaikassa palkka perustuu AKT työehtosopimukseen. Palkka määräytyy sinun osaamisesi ja aikaisemman kokemuksen perusteella. Olemme aina valmiita kuuntelemaan myös palkkatoiveesi.
      Majoituksen työkohteessa
      Perehdytyksen työtehtäviin
      Kannustavan työilmapiirin
      Työterveyspalvelut käyttöösi
      Tuemme sinua kaikissa työelämän tilanteissa: Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, jos sinulla on kysyttävää.

KIINNOSTUITKO? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!

Lisätietoja antaa enemmän kuin mielellään:

Heimopäällikkö Ida Viander ida.viander@hpheimo.fi puh. 044 744 7032

Heimopäällikkö Janne Nissinen janne.nissinen@hpheimo.fi puh. 044 744 7033

HEIMOTARINA

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://heimo.likeit.fi/apply/34589880