Sähkölaitteiden testaaja/koestaja, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kansainväliselle yhteistyökumppanillemme vahvan kasvun myötä tuotantoon sähköasentajaa koestajaksi määräaikaiseen työsuhteeseen työskentelemään isojen sähkölaitteiden testaus- sekä kytkentä- ja purkutöissä.

Työtehtäväsi koostuvat pääosin sähkölaitteiden testauksesta ja kokoonpanosta. Työssä suoriutaksesi odotamme sähköalan osaamista tai elektroniikka-/ICT- tai sähköasentajan tutkintoa. Työssä pääset käyttämään sähköalan kokemustasi monipuolisissa tehtävissä. Vianhakua tehdessäsi työkaluinasi ovat erilaiset piirustukset ja mittalaitteet. Eduksi katsotaan myös sähköturvallisuuskoulutus, sekä muut mahdolliset sähköalan kurssit. Lisäksi käytät työssäsi erilaisia testilaitteita ja luet sähkökentän piirustuksia.

Odotamme hakijalta sähkö- ja automaatioalan soveltuvaa koulutusta ja aitoa kiinnostusta kehittää ja laajentaa omaa osaamistaan koestuksen parissa. Työ sopii hyvin nälkäiselle oppimishaluiselle henkilölle kuin myös sähköalan ammattilaiselle, koska tehtävään perehdytetään. Eduksi katsomme mm. sähköautomaatioalan kunnossapitokokemuksen teollisuudesta tai/ja yleisen kokemuksen teollisuusautomaatiosta tai aikaisemman kokemuksen koestustehtävistä. Tämän lisäksi toivomme hakijalta suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa.

Mikäli olet työssäsi tarkka, oma-aloitteinen sekä turvalliset työskentelytavat sisäistänyt työntekijä, olet etsimämme henkilö. Tarjoamme ammattitaitoasi kehittävän työtehtävän. Yrityksen tuotanto sijaitsee Vantaan Tuupakkassa ja töitä tehdään pääasiassa päivävuorossa. Odotamme hakijalta kuitenkin valmiutta 2-vuorotyöhön tulevaisuudessa. Työsuhde on aluksi puolen vuoden määräaikaisuus Barona Teollisuus Oy:n kautta ja työaika on 40h/vko.

Tarjoamme hyvän ja kannustavan palkkauksen lisäksi uudet modernit työvälineet ja viihtyisät työskentelytilat. Saat mahdollisuuden osallistua kansainvälisen energiayhtiön kasvuun tuotannon laajentuessa erinomaisten ja ammattitaitoisten työkavereiden ympäröimänä.

Mikäli näet itsesi kehittyvässä työnkuvassa, hae rohkeasti avointa paikkaa oheisen linkin kautta. Työt alkavat vuoden 2024 keväällä sopimuksen mukaan.

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti - tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/661624d5ba7fca001d3ae1ef