Henkilökohtainen avustaja, Hoivapalvelut Ystävyydellä Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaako monipuolinen avustustyö, jossa voit itse vaikuttaa työn määrään joustavasti? Tule mukaan pieneen, paikalliseen avustajaporukkaan! Perehdytämme sinut työtehtävään ja tuemme sinua työssäsi asiakaskohtaisesti. Vaativammissa tehtävissä vaatimuksena voi olla esim. lähihoitajan tutkinto, mutta suurin osa työstä ei vaadi erityistä koulutusta tehtävään. Tärkeintä on että olet avulias, luotettava ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Oma-aloitteisuus on tärkeää, koska työ on itsenäistä.

Hoivapalvelut Ystävyydellä on POHTEen alueelle toimiva, yrittäjävetoinen toimija, joka tuottaa:
- henkilökohtaista apua ja asiointipalveluita
- kotipalveluita ja perhepalveluita sekä
- kotisairaanhoidon palveluita

Asiakkaamme ovat ikäihmisiä, vammaisia ja arjen apua tarvitsevia ihmisiä. Jokaisen asiakkaan tarpeet huomioidaan erikseen ja pyrimme järjestämään toimintamme siten, että työntekijämme ovat heille tuttuja ja turvallisia.

Olemme POHTEen palveluntuottaja - töitä on tarjolla usealla paikkakunnalla. Ota rohkeasti yhteyttä - vastaamme aina mahdollisimman nopeasti. Yhteydenotot joko puhelimitse 044-568 3450 tai sähköpostilla: pia.ruotsalainen@ystavyydella.fi (tai yhdeydenottolomakkeella nettisivujemme kautta www.ystavyydella.fi). Laitathan hakemukseesi yhteystietosi ja paikkakunnan, jossa haluaisit työskennellä. Tervetuloa mukaan työyhteisöömme !
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:pia.ruotsalainen@ystavyydella.fi