IKIPIHLAJA, lähihoitaja, Pihlajalinna Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Ikipihlaja Sarahelmeen Mänttä-Vilppulaan.

Ikipihlaja Sarahelmessä tarjoamme tehostettua palveluasumista muistisairaille ikääntyneille henkilöille 60 asukkaan yksikössä. Tule meille työkaveriksi energiseen, iloiseen ja hyvähenkiseen tiimiin, missä autamme ja kannustamme toisiamme. Pääset toteuttamaan asukkaiden laadukasta hoitoa ja kehittämään toimintaamme asukkaiden hyvinvoinnin eteen. Kaikessa tekemisessämme korostuu kuntouttava, kunnioittava ja laadukas työote. Asukkaamme saavat ympärivuorokautista hoivaa, joten teemme työtä kolmessa vuorossa.

Lähihoitajana olet mukana luomassa asukkaiden näköistä arkea osallistuen mm. perushoitoon, harrastetoiminnan järjestämiseen, ulkoiluun, lääkehoidon toteuttamiseen ja hoitotyön dokumentointiin. Osaat huomioida myös asukkaan läheiset tärkeänä osana hoitoa.

Toivomme sinulta lähihoitajan pätevyyttä, aitoa kiinnostusta hoitotyöhön, positiivista asennetta ja hyviä joukkuepelaajan taitoja. Tehtävän hoitaminen edellyttää LoVe-lääkelupaa, jonka voit suorittaa myös meillä, sekä myös hygieniapassia. Eduksi katsotaan myös Ea-koulutus. Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta).

Ikipihlaja Sarahelmessä sinua odottavat mukavat asukkaat sekä ammattitaitoinen, eteenpäin katsova työporukka. Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen merkityksellisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.
Tervetuloa energiseen työyhteisöömme!

Me olemme Pihlajalinnassa kiteyttäneet omaksi tehtäväksemme auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Jokainen pihlajalinnalainen vaikuttaa siihen omalla työllään. Hae mukaan tiimiimme, jos tämä tavoite tuntuu sinustakin henkilökohtaisesti tärkeältä. Meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu, joten omiin työvuoroihin voi vaikuttaa suuresti.

Oletko etsimämme henkilö? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Reetta Auvinen, reetta.auvinen@pihlajalinna.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/ikipihlaja-lahihoitaja/D439av