Varhaiskasvatuksen sijainen, Touhula Varhaiskasvatus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme tarvittaessa työhön kutsuttavia sijaisia Nurmijärven Touhula-päiväkoteihin.

Laidunalueella on kaksi 4-ryhmäistä taloa, Nurmijärven kirkonkylällä. Molemmissa taloissamme on liikuntateema ja se näkyy monipuolisena liikuntana arjessa, niin sisällä, kuin ulkonakin. Lähimetsässä ja -alueella retkeilemme viikottain. Henkilöstömme on työhön motivoitunutta, huumorintajuista ja iloista.

Myötätuuli on 4-ryhmäinen luntoteemainen päiväkoti Nurmijärven kirkonkylällä. Luontoteema näkyy arjessa luonnossa puuhailuna ja luontoon tutustumisena erilaisin tavoin. Myös metsäviikot keväisin ja syksyisin ovat täynnä luontoon tutustumista ja siitä nauttimista. Yhteen hiileen puhaltaminen ja iloinen toiminta näkyy henkilöstömme toiminnassa.

Pikkutikka on 4-ryhmäinen talo Klaukkalassa. Pikkutikassa on liikuntateema, joka näkyy monipuolisena arjen liikuntana ja retkeilynä lähialueilla. Sitoutunut ja motivoitunut henkilökuntamme puuhaavat yhdessä lasten kanssa.

Kaikissa päiväkodeissamme on tyytyväiset asiakkaat ja henkilöstömme on sitoutunatta ja he suosittelevat lämpimästi Touhulaa työpaikkana.

Pääset tutustumaan sydämellään työtä tekevään ja työhönsä aidosti heittäytyvään yhteisöömme mm. tämän TikTok-videon välityksellä, joka on kuvattu Touhula Laidunalueen päiväkodissamme: https://vm.tiktok.com/ZGeHe34tp/

Sijaisuuksiimme sopii varhaiskasvatuksen ammattilainen tai alasta kiinnostunut, tärkeintä on halu olla vaikuttamassa onnellisen lapsuuden luomisessa laadukkaan varhaiskasvatuspäivän kautta. Työ sopii muun osa-aikatyön tai opintojen oheen, aktiiviselle eläkeläiselle sekä muuten vain vapaammasta keikkatyöstä nauttivalle.

Me Touhulassa panostamme hyvään perehdytykseen, jotta sinun on helppo aloittaa työt meillä. Tarjoamme sinulle oman perehdytyskortin sekä erillisen perehdytystuokion sijaisten työsuhdeasioille. Työ itsessään on tiimityötä, ja siten saat aina tiimiltäsi tukea ja apua. Päiväkotiemme arkea rytmittää pienryhmätoiminta, joka mahdollistaa yksilöllisen ja sensitiivisen kohtaamisen lapsiryhmissä. Sijaistaessasi eri ryhmissä, pienryhmätoimintamallimme helpottaa myös sinun työtäsi.

Sinulla on tulevaisuudessa mahdollisuus työllistyä meille kokoaikaisesti, mikäli olet saamassa alalle kelpoisuusehtojen mukaisen koulutuksen. Ajoittain myös epäpäteviä palkataan kokopäiväisiin tehtäviin, jolloin tuemme työhön pätevöitymisessä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä käytettävyyttä arkipäivisin aamu- ja päivävuoroihin.

...Tarjoamme sinulle

- maailman ihanimmat asiakkaat, jotka mahdollistavat eläväisen työpäivän

- monipuolisen tehtävänkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonallasi

- kattavan perehdytyksen työhösi

- mahdollisuuden saada vakituisemman työsuhteen, mikäli sinulla on / tulee olemaan kelpoisuusehtojen mukainen koulutus.

...Ja me odotamme sinulta

- halua työskennellä lasten parissa

- oma-aloitteista työskentelyotetta ja heittäytymiskykyä uusiin tilanteisiin

- rohkeutta kohdata ja keskustella niin lasten kuin heidän vanhempiensa kanssa

- voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä, siten kuin Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/varhaiskasvatuksen-sijainen/m7w9pr