Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, Eezy Personnel Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Hae viimeistään 1.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää DEN Finland Oy:n taloushallinnon tiimiin.

DEN Finland Oy on vakaa ja kehittyvä pientalorakentamisen edelläkävijä. Yritys on osa DEN Group Oy:tä. Yhtiön kirjanpito ja ostoreskontrapalvelut on tuotettu aikaisemmin tilitoimistossa. Toimintamallien uudelleen organisoituessa ulkoisesti tuotetut tehtävät siirretään yhtiöön. Tässä yhteydessä haemme uuteen avautuvaan rooliin tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää, jolla on vahva ulkoisen laskennan osaaminen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta kirjanpidon tehtävistä. Tehtävä edellyttää tilinpäätöstaitoa, ALV- ja tulovero-osaamista sekä ulkoisen laskennan kokonaisprosessien hallintaa. Aiempi kokemus rakentamisen tai projektiliiketoiminnan alalta on eduksi. Tärkeämpää on kuitenkin kyky itsenäiseen työhön, hyvät yhteistyötaidot ja positiivinen asenne.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja kehittämismahdollisuudet sekä sitoutuneet ja motivoituneet työkaverit mukavassa työyhteisössä. Tiimi auttaa ja tukee toisiaan sekä perehdyttää sinut yhtiön toimintatapoihin ja järjestelmiin. Tiimikaverisi ovat myös mukana taloushallinnon siirtämisessä takaisin yhtiön sisäiseksi toiminnaksi. Tehtävän sijaintipaikka on Alajärvi ja töitä voi tehdä osittain myös etänä, joten myös muut kohtuullisen välimatkan päässä olevat asuinpaikat ovat mahdollisia. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat Eezy Personnelin seniorikonsultti Ilpo Niemelä, p. 050 366 7708 / ilpo.niemela@eezy.fi ja DEN Finlandin talousjohtaja Sanna Järviaho, p. 040 837 4665 / sanna.jarviaho@den.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 1.5.2024 hakulinkin kautta.

DEN Finland Oy

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Meitä ohjaavat yhdessä valitut arvomme: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus. Konsernissa työskentelee noin 400 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 226,2 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti. Lue lisää: den.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/tilinpaatostaitoinen-kirjanpitaja/8VqE9Q