Sosiaalialan ohjaaja, Nuorten Väylä Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
TÖIHIN LASTENSUOJELUN YTIMEEN!

Nuorten Väylässä on paikka auki Kuusankoskella AMK-tason ohjaajalle (sosionomi, yhteisöpedagogi, sairaanhoitaja)

Meille on erittäin tärkeää työntekijän hyvinvointi! Työterveyshuolto onkin kattava, esimiehet ottavat vuorotoiveet hyvin huomioon ja me järjestämme myös erilaisia virkistymispäiviä. Meillä on iso liuta kannustimia, joilla voit tienata jopa 2000 euroa! Me kannustetaan mm. työntekijän päivittäistä liikkumista, savuttomuutta ja opiskelua, unohtamatta Epassi-etuja. Osa lisistä maksetaan kuukausittain ja osa vuosittain. Opiskelemalla alaa voit korottaa pysyvästi palkkaasi! Jos oot yksiköistä vuoden timanttisin tiimipelaaja, niin kaverit äänestää sulle 500€! Yksiköistä tehokkain tiimi palkitaan 1000€:lla.

Ohjaajan perustehtävä on olla läsnä nuoren arjessa. Työ on antoisaa ja merkityksellistä. Tukemalla nuorta, pääset lastensuojelun ytimeen. Olemme rehellisiä, joskus työ voi olla myös haastavaa. Takana on kuitenkin aina vahva tiimin tuki. Meillä on loistava työporukka ja esimiehet huomioivat meidät hyvin.

Haluamme kehittyä ja kehittää. Työnantaja mahdollistaa lisäkoulutuksen, ja opiskelemalla alaa voit korottaa pysyvästi palkkaasi. Nuorten Väylä haluaa olla edelläkävijä, ja tehdä asioita hieman eri tavalla, kun muut. Toivomme, että tuot esiin oman osaamisesi, jolla voimme tehdä Väylästä vieläkin paremman! Esimerkiksi taide- ja mediaosaaminen on ollut meillä vahvasti mukana tekemisessä. Toukokuussa järjestetään Kymijoen rannassa Väyläfest. Tapahtuma on osa hanketta, jossa meidän työntekijät ja nuoret ovat saaneet olla vahvasti mukana.

Työ on vuorotyötä ja päivävuorolaisten työajat ovat klo 8-22 välillä. Jos tulet kauempaa, voit yöpyä meillä. Palkkauksesta sovitaan. Siihen vaikuttaa koulutustaso ja aikaisempi kokemus. Vuorotöissä lisät nostavat pohjapalkkaa merkittävästi. Voit neuvotella henkilökohtaistakin lisää erityisosaamisen perusteella.

Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Ennen tehtävässä aloittamista sinun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakuohjeet ja kannustimet: https://nuortenvayla.fi/meille-toihin/

Saat lisätietoja palvelujohtajaltamme Nina Seppiseltä. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostiin. nina.seppinen@nuortenvayla.fi / 050 438 0115

Kotisivu: www.nuortenvayla.fi

Mainoselokuva: https://www.youtube.com/watch?v=h6PJF9cD2sE

Tutustu meihin TE-live lähetyksen kautta: https://te-live.fi/lahetykset/r0ibpA7rc
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:nina.seppinen@nuortenvayla.fi