Osastonlääkäri Rinnekodit Sairaalaan (kesätyö), Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kehittämisestä innostuvaa osastonlääkäriä kesätöihin Oulussa sijaitsevan Rinnekodit sairaalan vuodeosastolle. Toivomme sinun olevan vähintään neljännen vuoden kandi ja että voit työskennellä kesä-elokuussa. Tehtävässä on sopimuspalkka.

Tervetuloa Rinnekodit Sairaalaan!

Vuonna 2015 avatussa sairaalassamme on 27 paikkaa erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon tuleville potilaille. Sairaalamme sijaitsee Oulun Taka-Lyötyssä. Tarjoamme lyhytaikaista vuodeosastohoitoa, kuntoutusta ja saattohoitoa.

Moniammatillinen tiimimme koostuu noin 35 henkilöstä. Tiimiimme kuuluvat lisäksesi sairaanhoitajat, lähihoitajat, laitoshuoltajat sekä fysioterapeutit. Tulet työskentelemään yhdessä toisen osastonlääkärin kanssa. Työyhteisömme on avoin ja keskusteleva - kehitämme toimintaamme yhdessä asioita pohtien potilaiden sekä työntekijöiden parhaaksi!

Käytössämme on turvallisemman tilan periaatteet, joita yhdessä noudattamalla varmistamme jokaiselle arvostavan ja viihtyisän työyhteisön.

Meillä pääset kehittämään sairaalan toimintaa ja palveluja. Tämän lisäksi kartutat arvokasta työkokemusta sekä sisätaudeista että kirurgiasta.

Odotamme sinulta:

- olet suorittanut vähintään neljännen vuoden lääketieteen opinnot (4 kurssin kandi)

- olet valmis 80 % - 100 % työaikaan

Hyvinvointisi tueksi tarjoamme:

- työterveyshuollon, joka sisältää mielen hyvinvointia tukevia palveluita

- vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikkialla maailmassa ilman korvausrajaa

- vieraanvaraisen perehdytyksen

- koulutusmyönteisen ilmapiirin

- sopimuspalkan

Jätä yhteystietosi helposti ja nopeasti!

Jätä yhteystietosi viimeistään 15.5.2024 vastaamalla muutamaan kysymykseen. Olemme sinuun yhteydessä ja kerromme tehtävästä lisää! Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja on joko osa-aikainen tai kokoaikainen, määräaikainen työsuhde.

Arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme ja kannustamme erilaisista taustoista tulevia henkilöitä hakemaan meille töihin.

Rinnekodit on savuton ja päihteetön työpaikka.

Lue lisää nettisivuillamme (https://www.rinnekodit.fi/palvelut/rinnekodit-sairaala/)!

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja antaa:

Lääketieteellinen johtaja Taina Junttila

Arkisin 10-15 044 7340332

taina.junttila@rinnekodit.fi

Rinnekodit Oy on Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa vaikuttavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Toiminnasta syntyvä tuotto käytetään kaikkein haavoittuvammassa asemassa olevien hyväksi. Meillä työskentelee valtakunnallisesti 2900 sote-alan ammattilaista yli 150 toimipisteessä.

#sydänmukana #elämänpoluilla
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekrytointi.hdl.fi/jobs/3807037-osastonlaakari-rinnekodit-sairaalaan-kesatyo