Sähköautomaatioasentaja, Helsinki, Wellpack Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme sähköautomaatioasentajaa Helsingin Vallilaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tervetuloa kunnossapidon ammattilaisten viihtyisään joukkoon Meiralle.

Meira on laadukkaista tuotteista ja innovatiivisesta otteestaan tunnettu kahvin ja maustetuotteiden valmistaja. Vallilan tehdas on saavuttanut lähes satavuotisen historiansa aikana ikonisen aseman Helsingin katukuvassa. Meiran toiminta tähtää vastuullisuuteen ja tukee kestävää kehitystä jokaisella osa-alueellaan.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista elintarviketuotannon automaatiokunnossapidon tehtävistä. Huollettavat koneet ovat pääasiassa pakkaus- ja tuotantokoneita. Aikaisempaa kokemusta automaatioasennuksesta odotetaan hakijalta.

Työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa, mutta valmius kolmeen vuoroon tulee olla, koska noin kerran kuukaudessa tehdas pyörii viikon myös yövuorossa. Työllistyt suoraan Meiralle, rekrytoinnin hoitaa Wellpack.

Hakijalta odotetaan:

- Aiempi vastaava työkokemus tai koulutus

- Kokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä

- Etuna automaatio-osaaminen, sekä hyvät it-taidot

Hakijalle tarjotaan:

- Viihtyisä työpaikka ikonisessa tehtaassa Helsingin ytimessä

- Loistava kannustava tiimi ympärille

- Työpaikka ruokalalla sekä kuntosalilla

Hae nyt! Jätä hakemuksesi jo tänään järjestelmämme kautta. Sähköpostilla lähetettyihin hakemuksiin emme valitettavasti tietoturvasyistä vastaa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.wellpack.fi/jobs/3806886-sahkoautomaatioasentaja-helsinki