Kirjastovirkailija, Kiteen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiteen kaupunki hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 3.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan

KIRJASTOVIRKAILIJAA

Kiteen kirjastopalveluihin kuuluu pääkirjasto, Kesälahden ja Puhoksen kirjastot. Työ sisältää mahdollisesti työskentelyä kaikissa toimipisteissä. Kiteen kirjastopalvelut kuuluvat Vaara-kirjastoihin.

Etsimme Kiteen kirjastoon kirjastovirkailijaa, jonka työtehtävät painottuvat lasten- ja nuorten kirjastotyöhön. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi kouluyhteistyö sekä kirjavinkkaukset ja muut lasten ja nuorten lukemiseen innostamisen tehtävät sekä tapahtumatuotanto. Kirjastovirkailija osallistuu myös päivittäisiin asiakaspalvelutehtäviin, aineiston järjestely- ja käsittelytehtäviin sekä nuorten kirjallisuuden kokoelmatyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu 35 ov:n / 60 op:n laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto. Kokemus kirjastotyöstä ja monipuolinen osaaminen auttaa tehtävän hoitamisessa.

Eduksi luetaan KOHA-kirjastojärjestelmän tuntemus ja että osaat hallita erilaisia kokonaisuuksia sekä kantaa itsenäistä vastuuta sinulle osoitetuista tehtävistä.

Arvostamme innostunutta ja oma-aloitteista työskentelyotetta, joustavuutta sekä esiintymis- ja tiimityöskentelytaitoja, näkemystä lapsille ja nuorille kehitettävistä saavutettavista ja hakeutuvista kirjastopalveluista.

Pidämme tärkeänä kokemusta asiakaspalvelutyöstä etenkin lasten ja nuorten kanssa sekä tieto- ja viestintätekniikan osaamista. Kaipaamme työyhteisöömme innokasta lasten ja nuorten tapahtumien ideoijaa ja toteuttajaa, joka on joustava tiimipelaaja.

Tarjoamme monipuolisia ja luovia työtehtäviä lasten ja nuorten kirjastotyön parissa. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Työaika on 36,25 h/viikko. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työ sisältää aamu- ja iltavuoroja.

Haku tapahtuu sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelussa tai osoitteessa http://www.kitee.fi/tyopaikat. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelon.

Hakuaika päättyy 10.5.2024 klo 12.
Haastattelut pidetään viikoilla 20-21.

Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Kiteen kaupunki on savuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/595091/fi_FI