Varhaiskasvatuksen opettaja, Verkanappulat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä ammattitaitoinen ja työstäsi innostunut varhaiskasvatuksen opettaja!
Nyt sinulla on upea mahdollisuus päästä työskentelemään päiväkotiin, missä pedagoginen toimintakulttuuri luodaan yhteistyössä lasten ja perheiden kanssa.

Nappulapellon päiväkoti sijaitsee Suopellolla, leikkipuistojen, liikuntapaikkojen ja luonnon läheisyydessä Loimaalla. Päiväkoti tarjoaa osa- ja kokopäivähoitoa sekä esiopetusta 1-6 -vuotiaille lapsille.

Päiväkodissa luodaan lapsille turvallinen, kiireetön ja aidon lämmin kasvuympäristö, jossa jokainen lapsi huomioidaan ja kohdataan ainutlaatuisena yksilönä. Päiväkoti tarjoaa lapsille arjessa tutkivaa ja luovaa oppimisen iloa, yhdessäoloa kavereiden ja turvallisten aikuisten kanssa, leikkiä unohtamatta. Suurimman osan päivästä toimimme pienryhmissä projektityöskentelyn merkeissä.

Erityisesti nautimme luonnosta ja liikunnasta. Lapset liikkuvat mahdollisimman monipuolisesti sisällä ja ulkona ja metsä on meille tärkeä toiminta- ja oppimisympäristö. Nappulapellon päiväkodissa on oma keittiö ja syömme ammattitaitoisen keittäjän valmistamaan luomu- ja lähiruokaa.

Odotamme sinulta pedagogista ja lapsilähtöistä työotetta sekä halua kehittää työtäsi aktiivisesti. Lisäksi arvostamme aitoa läsnäoloa ja heittäytymistä lapsen maailmaan. Haluamme tarjota lapsille hyvän ja turvallisen kasvu- ja oppimisympäristön, jossa jokainen saa kasvaa ja kehittyä omassa tahdissaan.

Työyhteisömme on osaava, toisia arvostava ja motivoitunut. Meille on erityisen tärkeää lämmin vuorovaikutus lasten ja perheiden kanssa sekä hyvät yhteistyötaidot. Etsimämme henkilö on joustava tiimityöntekijä, joka osaa kantaa vastuuta oman tiiminsä ja koko työyhteisön varhaiskasvatustoiminnan suunnittelusta, arvioinnista ja kehittämisestä.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Ennen työn vastaanottamista sinun on esittävä työnantajalle rikosrekisteriote
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:minna.laaksovirta@verkanappulat.fi