Lääkehoidosta vastaava sairaanhoitaja, Hoitokoti Mesikämmen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle. Haemme nyt sairaanhoitajaa Kontiolahden Validia-taloon.

Uusi suunta uralle vammaistyöstä! Vammaistyö on monipuolista ja tuo vaihtelevuudellaan sopivasti haastetta työhön. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi ja huolehdimme, että saat rauhassa perehtyä työtehtäviisi.

Olet etsimämme henkilö, jos tunnet kiinnostusta turvallista lääkehoitoa kohtaan. Työssä pääset kehittämään yksikön laadukasta lääkehoitoa yhdessä esihenkilön ja muun tiimin kanssa. Osallistut tiiviisti lääkelupien suorittamiseen valvomalla lääketenttejä ja vastaanottamalla näyttöjä.

Meillä on tärkeää aito ihmisen kohtaaminen. Asiakkaamme ovat kaikissa päivittäisissä toiminnoissaan hoivaa ja apua tarvitsevia vammautuneita ja liikuntarajoitteisia henkilöitä, joiden hoitotyön asiantuntijana toimit. Työ sisältää myös perushoitotyöhön osallistumista. Työtäsi ohjaa asiakkaan toteuttamissuunnitelma. Sairaanhoitajana varmistat asiakkaan toimintakykyä ja terveyttä ylläpitävän sekä edistävän toimintamallin toteutumisen.

Työvuorot sijoittuvat pääasiallisesti arjen aamuvuoroihin, mutta työ voi sisältää satunnaisesti iltavuoroja sekä viikonlopun vuoroja. Olemme valmiita käymään keskustelua palkkauksesta, joka perustuu osaamiseesi ja aikaisempaan kokemukseesi. Jos kaipaat lisätietoja, voit olla yhteydessä myös sähköpostitse rekry@validia.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Kontiolahden Validia-talolle on helppo tulla joko omalla autolla tai julkisilla. Työtilamme ovat viihtyisät ja toimivat. Lue lisää alla olevasta linkistä yksiköstämme Kontiolahden Validia-talo.

Tarjoamme sinulle
- Perehdytyksen osaamisesi mukaan
- Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
- Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan
- Mahdollisuuden palkan korottamiseen vastuun lisääntyessä, joka tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta
- Alennuksia eri yhteistyökumppaneilta sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun
- Koulutusmahdollisuuksia sekä työkykypainotteisen ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon

Toivomme sinulta
- Aitoa kiinnostusta vammaistyötä kohtaan
- Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
- Sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkintoa sekä Valviran laillistusta
- Positiivista ja iloista asennetta
- Halua oppia uutta ja ottaa vastuuta

Hae osaksi Kontiolahden Validia-talon tiimiä jo tänään. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi hakemuslomakkeen kautta, käsittelemme tietosuojasyistä hakemukset vain järjestelmässämme. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön palvelupäällikkö Sari Karttunen, puh. 041 312 1986 tai sähköpostitse sari.karttunen@validia.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/3806615-laakehoidosta-vastaava-sairaanhoitaja