Liikkuva hoitaja Validialle Turkuun, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle. Haemme nyt liikkuvia hoitajia Turun alueen Validia-taloihin.

Kaipaatko vaihtelua arkeen? Tykkäisitkö keikkailla samoissa tutuissa yksiköissä mutta haluaisit vakituisen työsuhteen? Meillä on sinulle ratkaisu! Tule osaksi liikkuvien hoitajien tiimiä Turun alueella.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä kokoaikaista tai osa-aikaista työtä vakituisessa työsuhteessa. Joustavuuden ansiosta työmme sopii niin täysipäiväiselle ammattilaiselle, opiskelijalle tai eläkeläiselle lisäansioksi. Työtä tehdään meillä kolmessa vuorossa, ja listat suunnitellaan kolmen viikon jaksoissa. Olit sitten perushoitaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja niin meillä voi olla sinulle töitä. Tehtävään valituilta odotetaan valmiutta suorittaa lääkeluvat.

Vammaistyö on monipuolista ja palkitsevaa. Asiakkaamme ovat vammaisia ja vammautuneita henkilöitä, ja me Validialla mahdollistamme heidän omannäköisen ja laadukkaan elämän. Ympärivuorokautisissa palveluasumisyksiköissä huolehdimme asiakkaidemme perushoidosta ja turvallisuudesta, ja lisäksi järjestämme kivaa yhteistä tekemistä viriketoiminnan, päivätoiminnan ja talon omien tapahtumien muodossa. Huolehdimme hyvästä perehdytyksestäsi, sinun ei tarvitse olla vammaishoitotyön konkari valmiiksi. Me Validialla olemme monimuotoinen porukka eri alojen ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö ja kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin.

Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian! Hakeminen Validialle on helppoa, pakolliset tiedot ovat nimi, sähköposti ja puhelin. Voit olla suoraan yhteydessä rekry@validia.fi tai puhelimitse arkisin 044 4784577, niin annamme sinulle lisätietoja.

Tutustu ilmoituksen alla olevasta linkistä Turun alueen Validia-taloihin.

Työ alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana. Huomioimme lähestyvän kesän ja mahdollisen lomatoiveesi. Kerrothan hakemuksessasi, haluatko tehdä kokoaikaista vai osa-aikaista työtä. Palkkauksessa huomioidaan työn luonne (liikkuva työ), ja oman auton käyttö huomioidaan Validian erillisen ohjeistuksen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle
- Perehdytyksen osaamisesi mukaan
- Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
- Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan
- Mahdollisuuden palkan korottamiseen vastuun lisääntyessä, joka tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta
- Alennuksia eri yhteistyökumppaneilta sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun
- Koulutusmahdollisuuksia ja työkykypainotteisen ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon

Toivomme sinulta
- Aitoa kiinnostusta vammaistyötä kohtaan
- Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
- Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai alan opintoja
- Positiivista ja iloista asennetta
- Halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi

Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian alla olevasta painikkeesta. Huomioithan, että käsittelemme vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/3687868-liikkuva-hoitaja-turun-yksikoihin/applications/new