Sairaanhoitaja, avoterveydenhuolto Kemiönsaari, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme sairaanhoitajaa avoterveydenhuoltoon, Kemiönsaaren terveyskeskukseen. Työssäsi saat hyödyntää osaamistasi ja kehittää asiantuntemustasi.

Suhtaudumme työyhteisössämme positiivisesti työn kehittämiseen, ja olemme kehittäneet sairaanhoitajan itsenäistä vastaanottoa, konsulttilääkäritoimintaa, ja lisäksi tiimissämme rohkaistaan osallistumaan lisäkoulutuksiin, kuten sairaanhoitajan itsenäisen lääkkeenmääräämisoikeuden koulutukseen.

Keskeiset työtehtävät koostuvat terveyskeskuksen monipuolisista työtehtävistä.

Niihin sisältyy muun muassa:
-työskentely sairaanhoitajan vastaanotolla,
-työskentely päivystysvastaanotolla,
-hoidontarpeenarviointi ja neuvonta puhelimessa tai vastaanotolla sekä
-toimenpiteissä avustamista.

Laadukkaan terveydenhoitotyön toteuttaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakastyössä että tiimityöskentelyssä. Toivomme, että sinulla on hyvät kliiniset valmiudet ja suhtaudut positiivisesti tiimityöhön. Teemme tiivistä yhteistyötä lääkäreiden ja fysioterapeuttien sekä muiden terveysaseman ammattilaisten kanssa.

Sinulla on mielellään LOVe voimassa, mutta voit myös suorittaa kurssin meillä. Kokemus terveysasematyöskentelystä ja sairaanhoitajan rajattu lääkkeenmääräämisoikeuskoulutus katsotaan eduksi. Työ on päivätyötä arkisin.

Lämpimästi tervetuloa töihin Kemiönsaaren terveysasemalle!

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Lisäksi edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää:
-hyvää suomen tai ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa
-sekä tyydyttävää suomen tai ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-456-24/fi_FI