Varhaiskasvatuksen opettaja, Mikkelin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Palkkaus: 2655-2750€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toistaiseksi voimassa olevat tehtävät täytetään 1.8.2024 alkaen. Työyksikkö voi muuttua työsuhteen aikana.

Ristiinan uusi päiväkoti on vuoropäiväkoti ja tarvittaessa avoinna 24/7. Päiväkodissa on 8 lapsiryhmää. Tehtävät sijoittuvat alle 3-vuotiaiden ryhmään ja sisarusryhmään. Varhaiskasvatuksen opettajan työaika vaihtelee klo 6.30-18.00 välillä. Päiväkodin verkkosivuihin voi tutustua osoitteessa www.oppiminen.mikkeli.fi

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin kuuluu päävastuu lasten opetuksesta, kasvatuksesta ja hoidosta sekä lapsiryhmän toiminnan pedagogisesta suunnittelusta ja arvioinnista. Varhaiskasvatuksen opettajan vastuulla on myös lapsen henkilökohtaisen varhaiskasvatussuunnitelman laatiminen ja arviointi.

Työaika on keskimäärin 38,25 tuntia/viikko.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 26 §:n mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005). Esiopetuskelpoisuus katsotaan eduksi. Lisäksi edellytämme valitulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Mikkelin kaupungissa on ilo kasvattaa. Tule mukaan rentoon ja aktiiviseen varhaiskasvattajien joukkoon. Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta joustavasti lapsen ja perheen tarpeet huomioiden. Arvostamme pedagogista, kehittämismyönteistä ja sensitiivistä työotetta. Odotamme työntekijöiltämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja suhteessa lapsiin, huoltajiin ja työyhteisön jäseniin. Varhaiskasvatustyötä ohjaavat valtakunnalliset varhaiskasvatuksen perusteet ja paikallinen varhaiskasvatussuunnitelma.

Tehtäviin haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakuaika päättyy 19.5.2024 klo 15.00 mennessä.

Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Haastattelut järjestetään huhti/toukokuun aikana.

Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/581876/fi_FI