Kokki, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Keittiöosaaja - meillä on sinulle tarjolla lisätienestejä! Lue lisää alta.

Haemme osaavia ja jo aiempaa työkokemusta tai koulutuksen omaavia kokkeja työskentelemään asiakkaillamme Vaasan alueella. Työhösi kuuluu ravintolan menusta, tiimin koosta sekä omasta osaamisestasi riippuen monipuoliset keittiön tehtävät. Pystythän työskentelemään sujuvasti niin itsenäisesti kuin osana tiimiä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä sekä positiivista ja innokasta asennetta. Pystythän kommunikoimaan työkavereiden kanssa suomeksi. Sinulta tulisi löytyä myös hygieniapassi sekä terveydentilatodistus (ent. negatiivinen salmonellatodistus).

Baronan työntekijänä voit työllistyä joustavasti keikkaillen tai osa- tai kokoaikaiseksi työntekijäksi. Tämä työ sopii loistavasti lisätienestien ansaitsemiseen esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohelle tai piristämään eläkepäiviä. Keikkatyö vaatii, että olet käytettävissä vuoroihin lyhyelläkin varoitusajalla, sillä keikkalaisia hälytetään usein vuoroihin esimerkiksi kiireavuksi tai sairauslomia paikkaamaan.

Työsopimus solmitaan Baronan kanssa ja toivomme että voisit aloittaa työt mahdollisimman pian. Me tarjoamme Sinulle vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. Haethan heti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään oikeiden henkilöiden löytyessä.

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia. NOTE! Please leave your application through the application form, do not send it by email. Applications that are sent through the form are only noticed in the recruitment process!

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/6614f1ba7dcd3a001d6a4906