Vastaanottovirkailijat, Ranuan Seudun Matkailu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme talvisesongille vastaanottotyöntekijöitä lomahuviloiden, iglukylän sekä leirintäalueen vastaanottoihin.

Määräaikaisen työsuhteen (noin 3 kk) aikana pääset toivottamaan ympäri maailmaa saapuvat vieraamme tervetulleeksi aitojen luontoelämysten äärelle. Käytännössä työnkuvaasi lukeutuu päivittäinen vastaanottotyö, sähköpostien käsittely, ohjelmapalveluiden myynti sekä niiden järjestely. Varausohjelmana meillä on käytössä Travius.

Kohtaat työssäsi monia kieliä ja kansallisuuksia, joten englannin taito välttämätöntä ja muu kielitaito oivallinen lisä. Etua on myös aiemmasta työkokemuksesta vastaavissa tehtävissä, anniskelu- ja hygieniapassista sekä ensiapukoulutuksista EA-1 & EA-2.

Pärjäät loistavasti työssäsi, mikäli olet joustava, asiakaspalveluhenkinen ja reipas tiimityöntekijä. Olethan valmis tarvittaessa tekemään myös yötöitä.

Tutustu avoimeen tehtävään ja työnantajaan to 18.4.2024 klo 13 järjestettävässä TE-live-lähetyksessä. Voit seurata lähetystä TE-liven sivuilla ja esittää kysymyksiä osallistujille chatin kautta, myös anonyymisti. Löydät suoran lähetyksen sekä sen tallenteen osoitteesta https://te-live.fi/lahetykset/t_uh8C9iJ

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen & CV:si voit lähettää sähköpostilla: armi.petajajarvi@ranuaresort.com

Vastaanottovirkailijan tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:armi.petajajarvi@ranuaresort.com