Lähihoitajan/Lähihoitajaopiskelijan kesätyö, Rauman Vanhainkotiyhdistys ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sinä hoitoalan ammattilainen tai opiskelija, tule kesäksi meille!

Rauman Vanhainkotiyhdistys ry:n ylläpitämä Palvelukoti Kokkila tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista Vanhan Rauman läheisyydessä. Palvelukoti Kokkilalle on myönnetty ISO9001:2015 standardin mukainen laatusertifikaatti. Koulutettu ja osaava henkilömme on mukana luomassa mukavaa ja viihtyisää ilmapiiriä, jossa jokainen voi tuntea itsensä hyväksytyksi ja arvostetuksi. Käytössämme on omahoitajajärjestelmä ja noudatamme kuntoutumista edistävää toimintatapaa.

Haettavana on lähihoitajan / lähihoitajaopiskelijan kesätyö Palvelukoti Kokkilassa. Työ on 2-vuorotyötä. Kesätyö ajoittuu touko- ja syyskuun välille sovittuun ajankohtaan. Kelpoisuusehtona sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai perushoitaja) tai alan opiskelija. Palkkaus yksityinen sosiaalipalvelualan TES. Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Haluatko olla osana meidän työyhteisöämme? Oletko iloinen, sitoutunut, reipas ja toimeen tarttuva sekä kiinnostunut työskentelemään ikääntyneiden parissa? Silloin olet etsimämme henkilö, joten laita hakemus tulemaan. Voit olla lähihoitaja tai hoitoalan opiskelija. Opiskelijalle voidaan tehdä myös kesäoppisopimus, jolloin voit hyödyntää kesätyötä osana opintojasi.

Kiinnostuitko tehtävästä, kerron mielelläni lisää:
Palvelukodin johtaja Heli Kaupinsalo puh. 044-3552458.
Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen heli.kaupinsalo@palvelukotikokkila.fi

Hae työpaikkaa osoitteesta