Kokit ja tarjoilijat, Ranuan Seudun Matkailu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme kokkeja ja tarjoilijoita talvisesonkiin 2024-2025!

Iloinen ja ammattitaitoinen joukkomme etsii kaltaisiaan pitämään huolta ravintola-asiakkaistamme.

Palvelemme asiakastamme täydellä sydämellä, ja toivomme sinun jakavan aatoksemme. Lisäksi toivomme, että kassajärjestelmän käyttö ja ylläpito sekö sesonkityö on sinulle tuttua.

Etenkin talvisesongissa ravintolavieraita on ajoittain runsaasti ja ympäri maailman. Siksi työssä pärjääminen vaatii hyvää kielitaitoa sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joiden avulla luovit työkavereinesi onnistuneesti myös kiireen keskellä.

Tässä auttavat vahva ravintola-alan tuntemus, aiempi työkokemus sekä englannin kielen taito - muu kielitaito on toki oiva lisä.

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävään valitulle tarjoamme rennon ja mukavan työyhteisön, osaamiseen ja kokemukseen perustuvan palkkauksen sekä mielekkäät henkilöstöedut.

Tutustu avoimeen tehtävään ja työnantajaan to 18.4.2024 klo 13 järjestettävässä TE-live-lähetyksessä. Voit seurata lähetystä TE-liven sivuilla ja esittää kysymyksiä osallistujille chatin kautta, myös anonyymisti. Löydät suoran lähetyksen sekä sen tallenteen osoitteesta https://te-live.fi/lahetykset/t_uh8C9iJ

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen & CV:si voit lähettää sähköpostilla: rekrytointi@ranuaresort.com

Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekrytointi@ranuaresort.com