Tuotantotyöntekijä, Worker Henkilöstö- ja kehittämispalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Hae viimeistään 26.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksellemme TUOTANTOYÖNTEKIJÄÄ Harjavaltaan vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänkuvaus: Haemme nyt motivoitunutta ja ammattitaitoista tuotantotyöntekijää rakennusteollisuudessa käytettävän hiekka- ja pinnoiteratkaisujen tuotevalmistukseen. Työtehtäviisi kuuluu mm. säkityskoneen käyttö ja valvonta sekä hiekan lastaaminen kuivuriin työkoneiden avulla. Tuotantoprosessin sujuvuuden varmistamiseksi työssä käytetään pyörä- ja kauhakuormaajaa sekä trukkia. Tehtävä edellyttää kykyä työskennellä kahdessa vuorossa ja sopimuksen mukaan tarvittaessa myös viikonloppuisin. Tällä hetkellä työaika on maanantaista perjantaihin, aamuvuoro 06-14 ja iltavuoro 14-22. Tilauskannan kasvaessa myös yövuoroon siirtyminen on mahdollista. Luemme eduksi tuntemuksen työkoneista, huolto- ja kunnossapitotehtävien hallitsemisen ja hitsaustaidon.

Työpaikka on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hakijalta toivomme:

Aikaisempaa kokemusta tuotantotyöstä sekä työkoneista.
      Kykyä työskennellä itsenäisesti sekä tiimissä
      Oma-aloitteisuutta ja rohkeutta tarttua työhön
      Halua oppia ja kehittyä työssäsi

Tarjoamme:

Kilpailukykyinen palkkaus
      Vakituinen työsuhde vakavaraisessa yrityksessä
      Mielekäs ja monipuolinen työnkuva
      Reilun ja osaavan työyhteisön

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä rohkeasti hakemus tai ota yhteyttä ! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Lauri Lehtinen 0504796899 lauri.lehtinen@worker.fi

Voit myös jättää avoimen hakemuksen osoitteessa www.worker.fi ja kertoa millaista työtä etsit.

MIKSI TÖIHIN WORKERILLE?

Worker on kotimainen henkilöstöpalvelualan konkari, joka yhdistää työnhakijat ja työpaikat tehokkaasti. Workerin kautta löydät työ- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja vaivattomasti. Me etsimme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomea!

Reiluus on meille sääntö, ei poikkeus. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja maksamme TESin mukaista tai sitä parempaa palkkaa, joka tulee aina ajallaan. Toimitamme laadukkaat työvarusteet, tarjoamme etuja työntekijöillemme ja tuemme kaikissa työelämän ja elämän kiemuroissa.

Aiomme tulevaisuudessakin olla luotettava työnantaja yli tuhannelle työntekijällemme ja toimimme rekrytoijana ja työsuhteessa työnantajana aina arvojemme mukaan - joustavasti, luotettavasti ja oikeudenmukaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://worker.likeit.fi/apply/57137715