Kesätyö 2024, RTK-Palvelu, Ulkoaluetyöntekijä, RTK-Palvelu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule työkaveriksemme RTK-Palvelulle

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Kesätyöpaikkoja auki nyt Kajaanissa. Tule osaksi yhtenäistä palvelutiimiämme! Meillä et työskentele yksin, vaan olet osa työyhteisöä - sellaisena kuin olet.

Haemme energisiä, reippaita ja oma-aloitteisia KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ. Kesätyöpaikkoja on tarjolla kiinteistöhuollossa eri asiakaskohteissamme ja sinun osaamisesi ja kokemuksesi perusteella yhdessä katsomme sinulle soveltuvat kohteet ja työtehtävät Kajaanin alueella!

Työturvallisuusasiat ovat meille tärkeitä, tämän vuoksi etusijalla haussa ovat 18 vuotta täyttäneet henkilöt sekä tehtävän hoitamisen kannalta riittävä suomen kielen taito. Monissa tehtävissä myös ajokortti on plussaa. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kyseiseen tehtävään liittyviä opintoja/tutkinto tai aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Osaan tehtävistä voit myös tulla ilman aiempaa kokemusta tai alan koulutusta, sillä annamme työhön ja kohteeseen kattavan perehdytyksen.

Työskentelemällä kesän RTK-Palvelussa, pääset näkemään, millaisia uramahdollisuuksia kiinteistöpalvelualalla on tarjolla sinulle myös tulevaisuudessa.

Saat työstäsi muutakin kuin palkkaa:

- Autamme toisiamme, nauramme yhdessä ja jaamme osaamistamme
- Perehdytämme sinut asiaankuuluvasti tehtäviin ja tuemme sinua koko työsuhteen ajan
- Teemme työmme aina laadukkaasti, saat olla ylpeä kädenjäljestäsi
- Mahdollistamme omaan tilanteesi sopivan, osa-aikaisen tai kokopäiväisen työsuhteen. Työn aloituskin sovitaan joustavasti.
- Tarjoamme uramahdollisuuksia myös jatkossa, RTK:n yhteisöön on helppo tulla kesätyön kautta
- Tarjoamme tärkeää työkokemusta. Vastuullisena työnantajana olemme sitoutuneet toimimaan Vastuullinen kesäduuni-kampanjan arvojen mukaisesti.

Hakuohjeet:

Odotamme hakemustasi innolla! Kesätyön kesto on noin 3 kk toukokuun ja elokuun välillä. Yksittäisiä tarpeita meillä on jo alkukeväästä myöhäiseen syksyyn. Mainitsethan hakemuksessasi ajanjakson, milloin olet käytettävissä ja haetko kokoaikaista vai osa-aikaista työtä.

Eteneminen:

- Aloitamme haastattelut jo hakuaikana
- Hakuaika päättyy 31.5.2024
- Saat sähköpostitse tiedon haun etenemisestä
- Tapaat esihenkilösi haastattelussa
- Täytämme kesätyöpaikat heti sopivien löydyttyä
- Kesätyöntekijät aloittavat touko-kesäkuun aikana työt tai joustavasti sopimuksen mukaan

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti!

Lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä tai vinkkaa kaverille, toimi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana! (Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rtkpalvelu.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=5225&jbid=8#login_form