RekryKoulutus: Polku prosessityöntekijäksi, UPM Specialty Papers
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Hae viimeistään 25.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule oppimaan lisää paperinvalmistuksen, voimalaitoksen ja kunnossapidon työtehtävistä! Haluatko olla mukana uusiutuvien tuotteiden valmistuksessa ja osana kestävää kehitystä? Kouluttaudu prosessityöntekijäksi UPM Jämsänkosken tehtaalle RekryKoulutuksen kautta!

Haemme tekijöitä, joilla on halua oppia uutta ja kehittyä työssään. Voit siis olla jo alan kokenut konkari, alanvaihtaja tai urasi alkutaipaleella oleva, koulutuksemme avulla parannemme valmiuksiasi siirtyä RekryKoulutuksen kautta UPM:n oppisopimusohjelmaan.

Työnkuvaan kuuluvat tuotantolaitoksen erilaiset prosessin valvonta-, ohjaus- ja kunnossapitotyöt.
Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen osaamista. Työaikamuotona on keskeytymätön kolmivuoro (TAM37).

MITÄ ODOTAMME SINULTA?
Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja sopeudut muuttuviin tilanteisiin. Pystyt toimimaan huolellisesti ja vastuuntuntoisesti, sekä omalla toiminnallasi varmistamaan turvallisen työpaikan. Olet valmis vuorotyöhön.

MITÄ TARJOAMME SINULLE?
Mahdollisuuden parantaa lähtövalmiuksia UPM Oppisopimusohjelmaan. Valmiuksia kehitetään teoriakoulutuksen ja työssä harjaantumisen kautta.

RekryKoulutuksen hyväksyttävästi suorittaneet ja yritykseen sekä työtehtäviin soveltuvuutensa osoittaneet työllistyvät UPM:n palvelukseen oppisopimuksen kautta ja pääset näin kehittämään itseäsi ammatillisesti suorittaen prosessiteollisuuden ammattitutkinnon.

Turvallisuus ja hyvinvointi ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Välitämme jokaisesta työntekijästä ja heidän hyvinvoinnistaan. Asetamme etusijalle kaikkien työntekijöidemme turvallisuuden niin, että jokainen pääsee töistä kotiin turvallisesti. UPM on tupakoimaton työpaikka.

Teemme työmme ammattitaitoisesti ja ylpeydellä, tuottaen korkealaatuisia ja kestäviä tuotteita asiak-kaillemme maailmanlaajuisesti. Yhteisömme perustuu vahvaan tiimihenkeen ja sitoutumiseen.

Kestävyys on kaiken toimintamme ytimessä. Olemme sitoutuneita kunnianhimoisiin kestävän kehityksen tavoitteisiin, ja jatkamme riman nostamista korkeammalle. Luomme yhdessä fossiilisista raaka-aineista riippumatonta tulevaisuutta!

UPM
Tarjoamme uusiutuvia ja vastuullisia ratkaisuja ja innovoimme tulevaisuuden vaihtoehtoja fossiilisen talouden ratkaisuihin kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Fibres, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Communication Papers ja UPM Plywood. Alamme johtavana toimijana ja vastuullisuuden edelläkävijänä olemme allekirjoittaneet YK:n 1,5 asteen ilmastositoumuksen. Ilmas-tonmuutosta hillitsevät tavoitteemme ja toimenpiteemme perustuvat tieteelliseen tutkimukseen. Yhtiössämme työskentelee noin 16 600 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 10,5 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. UPM Biofore - Beyond fos-sils. www.upm.fi

Tutustu myös:
Töissä tehtaalla https://www.upm.com/fi/tyopaikat/toissa-upmlla/toissa-tehtaalla/
sekä UPM Jämsänkoskeen https://www.upmpaper.com/fi/tietoa-meista/paperitehtaamme/upm-jamsankoski/

TUTUSTU YRITYKSEEN INFOSSA!
Tule mukaan UPM Jämsänkoskelle paikanpäälle LiveMiittiin tiistaina 13.8.2024 kello 13.00. Pääset esittämään työnantajalle kysymyksiä, keskustelemaan työmahdollisuuksista ja näkemään tehtaan arkea. Tervetuloa! Osoite: Tiilikantie 17, 42301 Jämsänkoski.

Kiinnostuitko? Hae työpaikkaan RekryKoulutus: Polku prosessityöntekijäksi paperinvalmistukseen UPM Jämsänkoskelle: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/720641
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/720641