Kirjanpitäjä Helsinkiin, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakkaamme tarjoaa monipuolisia ja nykyaikaisia taloushallinnon palveluita asiakkailleen. Etsimme nyt heidän yritykseensä vahvistusta nimikkeellä

Kirjanpitäjä Helsinkiin

Tehtävässäsi tulet vastaamaan oman asiakassalkkusi kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä. Pääset myös tekemään pienimuotoisesti palkanlaskentaa. Työtehtävissä tulet käyttämään apuna erilaisia nykyaikaisia järjestelmiä, kuten Visma Fivaldia ja Procountoria, ja katsommekin eduksi monipuolisen järjestelmäosaamisen.

Etsimme henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus sekä aiempaa työkokemusta kirjanpitotehtävistä. Voit olla urasi alkuvaiheilla oleva tekijä tai kokeneempi taloushallinnon osaaja. Toivomme, että omaat positiivisen ja asiakaspalvelullisen asenteen sekä hyvät yhteistyötaidot.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle viihtyisän työympäristön, joustavan hybridityömahdollisuuden sekä nykyaikaiset työvälineet. Lisäksi heillä on käytössään monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävän palkkaus on 2500-3500 /kk. Jätä hakemuksesi jo tänään, sillä käymme niitä läpi jo hakuaikana !

Muuta

Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Helsinki, mahdollisuus hybridityöhön

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/compa... (https://www.linkedin.com/company/hrsatama/)

https://www.facebook.com/HRSat... (https://www.facebook.com/HRSatama/)

https://www.instagram.com/hrsa... (https://www.instagram.com/hrsatama)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3482425-kirjanpitaja-helsinkiin