Kunnossapitoinsinööri / Vaasan Vesi, Vaasan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vaasan Veden toiminta-ajatuksena on kestävän kehityksen vaatimusten mukaisesti huolehtia toiminta-alueellaan häiriöttömästä veden hankinnasta, puhdistuksesta ja jakelusta sekä viemäröinnistä ja jätevesien käsittelystä.

Pått:n puhdistamo kuuluu tulosyksikkönä Vaasan Veden organisaatioon ja sijaitsee Palosaarella, meren rannalla. Laitoksessa puhdistetaan koko Vaasan kaupungin jätevedet sekä osa naapurikuntien, Mustasaaren ja Maalahden jätevesistä. Jätevesien määrä vaihtelee vuosittain johtuen sade- ja sulamisvesien määrästä, ja on 6-7 milj. kuutiota vuodessa.

Etsimme palvelumme turvaamiseksi nykyisen henkilöstömme vahvistukseksi riittävän peruskoulutuksen hankkinutta, kone-, sähkö- tai prosessitekniikan kokemusta omaavaa henkilöä.

Kunnossapitoinsinöörin tehtäviin kuuluu vastata jäteveden puhdistusprosesseihin ja pumppaamoihin kuuluvien sähkökojeiden sekä mekaanisten laitteiden korjauksesta ja ennakkohuolloista sekä uudisasennuksista. Lisäksi tehtäviin kuuluu jätevedenpuhdistamon rakennusten ja alueiden kunnossapito.
Kunnossapitoinsinöörinä osallistut hankkeiden ja hankintojen valmisteluun, suunnitteluun, kilpailutukseen ja läpivientiin sekä toimit sähkö- ja kunnossapitotiimin lähiesihenkilönä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva insinöörin tutkinto (sähkö-, kone- tai prosessitekniikka) tai muu vastaava tehtävään soveltuva tutkinto.

Arvostamme kokemusta vesihuoltoalalta, laitosprosessien kunnossapidosta ja työnjohtotehtävistä sekä perustietoja julkisen alan hankinnoista.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän vesihuollon parissa ja osaavan henkilöstön.

Lisäksi tarjoamme etuja kaupungin palveluihin, työsuhdepyöräedun sekä e-passin kulttuuri-, liikunta ja hyvinvointiedun.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 905,65 € / kk.
Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSA905-06-1-24/fi_FI