Ohjaaja Yli-Maarian Validia-taloon, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle! Haemme nyt ohjaajia Yli-Maarian Validia-taloon.

Yli-Maarian Validia-talo on kehitysvammaisille ja autismikirjolla oleville suunnattu yksikkö, joka avattiin marraskuussa 2022. Haemme tiimiin kehitysvammaisten ohjaajia vahvistamaan osaavaa joukkoamme! Työyhteisö on tiivis ja tulee hyvin juttuun, joten toivomme sinun olevan myös hyvä tyyppi! Erityisryhmien ja kehitysvammaisten kanssa työskentelevälle vakituiselle henkilökunnallemme maksamme kuukausipalkan päälle 250 €/kk tehtäväkohtaista lisää.

Meillä hoitotyö on monipuolista ja ihmisläheistä. Ohjaajat ja hoitajat ovat asiakkaillemme läheisiä ja auttavat heitä elämään mahdollisimman normaalia arkea. Aktiivinen työote sekä aito halu mahdollistaa kehitysvammaiselle asiakkaalle laadukas, hänen itsensä näköinen arki ovat meille tärkeitä. Työskentelet ohjaajan tehtävissä ja työtäsi ohjaa asiakkaan palvelutoteuttamissuunnitelma. Työpäiväsi muodostuu asiakkaan ohjaamisesta ja avustamisesta sekä toimintakyvyn tukemisesta hänen päivittäisissä toimissaan.

Kauppatorilta pääsee noin puolessa tunnissa bussilla perille ja autoileville työntekijöillemme on pysäköintitilaa talon pihalla. Tutustu lisää yksikköömme ilmoituksen alla olevasta linkistä.

Voit olla koulutukseltasi lähihoitaja tai muu hoitoalan ammattilainen, etsimme joukkoomme ensisijaisesti hyviä tyyppejä! Toivomme sinulla olevan valmiudet lääkelupien suorittamiseen sekä aikaisempaa kokemusta kehitysvammatyöstä, mutta arvostamme myös muualta saamaasi työkokemusta. Työ on 2-vuorotyötä ja työn aloituksesta sovimme erikseen. Huomioithan, että tällä hetkellä emme pysty työllistämään alkuvaiheen opiskelijoita oppisopimuksella.

Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian! Hakeminen Validialle on helppoa, pakolliset tiedot ovat nimi, sähköposti ja puhelin. Voit olla myös suoraan yhteydessä rekry@validia.fi, niin annamme sinulle lisätietoja, mikäli kaipaat tarkennusta ennen hakemuksen jättämistä.

Tarjoamme sinulle
- Perehdytyksen osaamisesi mukaan
- Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
- Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan sekä 250 €/kk tehtäväkohtaisen lisän
- Mahdollisuuden palkan korottamiseen vastuun lisääntyessä, joka tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta
- Alennuksia eri yhteistyökumppaneilta sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun
- Koulutusmahdollisuuksia ja erikoislääkäritasoisen työterveyshuollon vakituiselle henkilöstölle

Toivomme sinulta
- Mielenkiintoa kehitysvamma- ja autismityötä kohtaan
- Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
- Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai alan opintoja
- Positiivista ja iloista asennetta
- Halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi

Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä tietosi alla olevan lomakkeen kautta. Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Jenni Kaven, jenni.kaven@validia.fi tai puh. 044 478 4401.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/2456421-kehitysvammaisten-ohjaaja/applications/new