Tekninen tuotespesialisti, Planmeca Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko mielenkiintoisen työn, joka edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia?

After Sales -tiimimme kasvaessa, haemme aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä

Teknistä tuotespesialistia (Technical Product Specialist).

Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi ICMT-ammattilainen tai olet kiinnostunut terveydenhuoltosektorin teknisistä asiantuntijatehtävistä.

Tehtäviisi kuuluvat kuvantamisohjelmistojen tekninen tuki ja tekniset koulutukset maailmanlaajuiselle jälleenmyyntiverkostollemme. Tuotat lisäksi koulutus- ja teknisen tuen materiaalia. Työhösi kuuluu matkustamista koti- ja ulkomailla.

Hammaslääketieteen käsitteistön omaksuminen ja hammaslääkäreiden sekä radiologien työnkulkuun perehtyminen ovat olennainen osa työtä, ja olemme valmiit kouluttamaan valittavan henkilön toimialaan liittyvien erityispiirteiden osalta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- IT-insinöörin tai IT-tradenomin tai muuta soveltuvaa tietoteknistä koulutusta tai näyttöä soveltuvuudesta vaativaan tekniseen asiakaspalveluun

- loogista ongelmanratkaisukykyä

- asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista asennetta

- teknistä suuntautuneisuutta ja osaamista

- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito (kuten saksa, ranska, espanja tai italia) on ehdottomasti eduksi.

Arvostamme joustavaa työskentelyotetta ja/tai kokemusta jostakin seuraavista osaamisalueista:

- Windows-työasema ja -palvelinympäristöt

- TCP/IP-verkot

- Microsoft SQL Server

- Microsoft SQL Server Management Studio

- DICOM

- Ohjelmointikielistä (C/C++).

Tarjoamme sinulle kansainvälisen, monipuolisen, vakituisen työtehtävän menestyvässä ja vakavaraisessa perheyrityksessä, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään muuntaa ideat tuotteiksi ja palveluiksi tehokkaasti ja innovatiivisesti. Saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi tiiviin ja ammattitaitoisen tiimin tukemana. Planmecalla olet osaltasi edistämässä hyvinvoinnin, lääketieteen ja suomalaisen terveysteknologian tulevaisuutta. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta ja kasvamaan globaalissa kotimaisessa yrityksessä!

Työskentelemme pääasiallisesti yhtiön toimitiloissa Herttoniemessä joustavin työajoin tukien näin työn ja vapaa-ajan tasapainottamista. Meillä on suuren talon kattavat henkilöstöetuudet kuten Smartum-etu, työsuhdepolkupyöräetu ja kattava työterveyshuolto, jota täydentää laaja sairauskuluvakuutus.

Lisätietoja tehtävästä saat Lauri Haimelinilta (Technical Support Manager), puh. 020-7795786 ma, ke, pe kello 10-11 tai sähköpostitse lauri.haimelin(a)planmeca.com.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.5.2024 mennessä oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Planmeca Oy on yksi maailman johtavista terveysteknologian laitevalmistajista, jonka tuotevalikoimaan kuuluu digitaalisia hammashoitokoneita, CAD/CAM-ratkaisuja, korkealaatuisia 2D- ja 3D-kuvantamislaitteita sekä kattavia ohjelmistoratkaisuja. Planmecan pääkonttori sijaitsee Helsingissä, ja sen tuotteita viedään yli 120 maahan. Planmeca on alansa suurin yksityisomistuksessa oleva yritys, joka on tunnettu uraauurtavasta tuotekehityksestään ja muotoilustaan.

Planmeca Oy on osa Planmeca Groupia, johon kuuluu useita innovatiivisia terveysteknologian brändejä. Planmeca Groupiin kuuluvat yritykset työllistävät maailmanlaajuisesti lähes 4 600 henkilöä, ja niiden yhteenlaskettu pro forma -liikevaihto vuonna 2022 oli 1,2 miljardia euroa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://planmecaoy.teamtailor.com/jobs/3802017-tekninen-tuotespesialisti