Jäähallinhoitaja, Pirkkalan Jäähalli Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pirkkalan Jäähalli Oy hakee aktiivista ja vastuuntuntoista jäähallinhoitajaa.

Jäähallinhoitajana tehtäviisi kuuluu kentänhoitoa, kiinteistön huoltoa, asiakaspalvelua, kunnossapito ja korjaustöitä. Työtä tehdään paljon itsenäisesti ja itseohjautuvasti, joten arvostamme oma-aloitteisuutta. Etenkin kunnossapito ja korjaustyöt vaativat myös ryhmässä toimimisen taitoja, kuten myös asiakaspalvelussa arvostamme positiivista asennetta. Työssä voi kehittyä monipuoliseksi liikuntapaikkojen-, ja kiinteistön huollon ammattilaiseksi. Kyseessä on kokoaikainen työ.

Tehtävään soveltuvat liikuntapaikkojen hoitajan ja kiinteistönhuollon koulutukset. Nämä eivät kuitenkaan ole ehdottomia vaatimuksia. Haussa huomioidaan myös aivan muunlaisen kokemuksen omaavat henkilöt tai vielä nuoret ja kokemattomat, asenne ratkaisee.

Pirkkalan Jäähallin henkilöstö koostuu kolmen kokoaikaisen työntekijän tiimistä. Tiimiä johtaa hallimestari. Jäähallin hoitajaa haetaan tämän tiimin jäseneksi. Työ on hallin aukioloaikoina vuorotyötä arkipäivisin. Viikonloppujen työvuorot tekevät tuntityöntekijät, jotka ovat usein opiskelijoita tms. Tiimi sopii mahdollisista poissaoloista ja vapaapäivien tuurauksista hallimestarin johdolla keskenään. Toukokuusta elokuuhun hallissa ei ole jäätä ja työ painottuu huolto -, ja kunnossapitotöihin. Tällöin työ on päivävuorossa.

Palkkaus on Avainta työehtosopimuksen kohdan TEE/TED (vähimmäispalkka 1915,58-2068,83€) mukaan riippuen valittavan henkilön kokemuksesta. Palkkaan lisätään ilta-, ja yövuorotuntien lisät ja peruspalkkaan kokemuksen ja ammattitaidon karttuessa henkilökohtainen lisä. Iltavuoro päättyy viimeistään klo 23.30.

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi 31.5.2024 mennessä sähköpostilla, jossa kerrot itsestäsi ja miksi sinä haet avoinna olevaa paikkaa. Kerro myös koulutuksesi ja kokemuksesi työelämässä. Laita hakemukseen myös yhteystietosi ja ikäsi. Tehtävästä voit tiedustella puhelimitse vko 17 22.-26.4 ja vko 20 13.-17.5.

Osa hakijoista valitaan haastatteluun hakuajan päätyttyä. Haastattelut kesäkuun puoliväliin mennessä. Tehtävä pyritään täyttämään 19.8.-16.9.2024 mennessä. Hakemukset ja kyselyt:

Pauli Pättiniemi
Hallimestari
+358 400 640176
pauli.pattiniemi@pirkkala.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:pauli.pattiniemi@pirkkala.fi