Apulaisrehtori, Hevosopisto Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hevosopisto on vahvasti tulevaisuuteen suuntautuva ammatillinen oppilaitos, lisäksi Hevosopistolla toimii hevosurheilun valtakunnallinen valmennuskeskus, joka tarjoaa kilpailu- ja valmennustoimintaa harrastajille ja urheilijoille. Hevosopisto on osakeyhtiö, jonka omistavat Suomen valtio, Suomen Hippos ry ja Suomen Ratsastajainliitto ry sekä Forssan, Jokioisten ja Ypäjän kunnat. Arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, kehittyminen ja vastuullisuus. Haluamme tarjota hevosalan huippuosaamista huippuolosuhteissa. Opiskelijoiden, henkilöstön ja hevosten hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen.

Haemme apulaisrehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen.

Apulaisrehtorina työtehtäviisi kuuluu pedagoginen johtaminen yhdessä rehtorin kanssa, opettajien esihenkilönä toimiminen sekä rehtorin sijaistaminen. Lisäksi työskentelet kehittämiseen liittyvien tehtävien parissa vastaten opetukseen liittyvien hankkeiden valmistelusta, koordinoinnista ja hallinnoinnista. Työtehtäviisi kuuluu mahdollisesti opetusta osaamisalasi mukaan.

Apulaisrehtorin tehtävässä kehität ammatillisen koulutuksen toteuttamista ja vastuualuettasi yhdessä rehtorin ja muun opetushenkilöstön kanssa. Tehtävänkuvaasi kuuluu vastuualueidesi koulutuksien toteutuksien suunnittelu ja valmistelu opiskelijahallintojärjestelmässä sekä opettajien vuosityösuunnitelmien valmistelu. Apulaisrehtorina osallistut henkilöstön perehdyttämiseen, mahdollisiin sijaisjärjestelyihin ja tarvittaessa henkilöstön rekrytointiin. Apulaisrehtori huolehtii yhdessä rehtorin kanssa, että vastuualueella pysytään talousarviossa ja toimintasuunnitelmassa.

Edellytämme
- Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, pedagogista pätevyyttä ja opetushallinnon tutkintoa
- Kokemusta esihenkilötyöstä ja edellytyksiä toimia rehtorin sijaisena
- Ammatillisen koulutuksen lainsäädännön ymmärrystä
- Vahvaa tietoteknistä osaamista. Oppimisalustana käytössämme on Itslearning
- Hakijan eduksi katsotaan hallinto-ohjelmien (Primus, Kurre, Wilma) hallinta

Arvostamme
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa asiakaspalveluotteella sekä joustavuutta ja sitoutuneisuutta annettuihin työtehtäviin
- Itsenäistä, joustavaa ja nopeaa työskentelyotetta sekä kokemusta tiimityöstä
- Innostusta oppia uutta sekä kehittää itseään, työympäristöä ja prosesseja
- Hevosalan tuntemusta

Palkkaus ja työaika yksityisen opetusalan TES. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän hevosalan suurimmassa oppilaitoksessa ja hevosurheilun valmennuskeskuksessa. Työsuhde-etuina tarjoamme kattavan työterveyshuollon, rajattoman käytön omalla kuntosalillamme, henkilökuntaetuja palveluistamme sekä ePassi virike-edun.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Lähetä CV ja hakemuksesi viimeistään 19.5.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Rehtori Päivi Niska
puh. 040 676 6060
paivi.niska@hevosopisto.fi

Toimitusjohtaja Heli Kivimäki-Manner
puh. 040 667 2202
heli.kivimaki-manner@hevosopisto.fi

Hakemukset: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?f8198f7c
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?f8198f7c