Toimintaterapeutti, Oulunkylän kuntoutuskeskus sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olisitko sinä toimintaterapian kesäsijaisemme?

Millainen tyyppi meillä on haussa?

Huumorintajuinen, helposti lähestyttävä ja toimeen tarttuva. Tiimityöskentelijä, joka iloitsee yhteisistä onnistumisista ja auttaa työkavereita. Ammattilainen tai ammattilaisen alku, joka haluaa kehittyä työssään ja kehittää työtään. Tyyppi, joka joustaa ja on luotettava. Joku sellainen, jonka kanssa keskustelut saavat hymyn huulille.

OKKS eli Oulunkylän kuntoutuskeskus on 125-paikkainen sairaalatason kuntoutuskeskus, jossa toimintaterapeutti toteuttaa työtään yhdessä muiden kuntoutuksen ammattilaisten kanssa, eniten fysioterapeuttien kanssa. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, oman työn aikataulutustaitoja sekä kiinnostusta geriatriseen ja neurologiseen kuntoutustyöhön. OKKS:n terapeutit ovat sitoutuneita, luotettavia ja asiakaskeskeisiä.

OKKS:n toimintaterapeutin työnkuvaan kuuluvat toimintakyvyn arviointi, kuntoutuksen suunnittelu moniammatillisesti ja terapian toteutus. Lisäksi yhteydet sidosryhmiin esim. omaisiin, jatkokuntoutuksen järjestäminen sekä muut moniammatilliset palaverit. Toimintaterapeutit antavat myös ohjausta ja neuvontaa apuvälineistä ja esteettömyydestä.

Sijaisuus on ajalle 17.6.2023 - 16.8.2023, ja sijoittuu arkipäiviin ma - pe n. klo 8-16.

Olet pätevä hakemaan toimintaterapeutin sijaisuutta, kun olet suorittanut vähintään 140 opintopistettä toimintaterapian tutkinnosta, eli työ sopii mainiosti myös loppuvaiheen opiskelijalle. Katsomme eduksi aiemman sote-alan kokemuksen.

Käy tutustumassa mahtavaan tiimiimme ja tiloihimme instassa tai tiktokissa @okks_kuntoutus ja www.okks.fi.

Lisätietoa työnkuvasta voit saada soittamalla suoraan toimintaterapeuteillemme:
Miia Rintakumpu puh. 040 679 5738
Saila Kuusisto puh. 040 487 5613
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://okks.jobilla.com/bg2ss-olisitko-sin%C3%A4-toimintaterapian-kes%C3%A4sijaisemme?locale=fi-FI