Teollisuusmaalari, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme menestyvälle asiakasyrityksellemme teollisuusmaalaria . Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävät ovat pääasiassa ruiskumaalausta, mutta työhön kuuluu myös mm. viimeistely- sekä esikäsittelytöitä. Käsiteltävät tuotteet ovat levyjä, putkia sekä muita vastaavia teollisuuden komponentteja, kooltaan noin kilon painoisista aina muutaman tonnin painoisiin kappaleisiin. Työ on päivätyötä, iltavuoroja ei ole.

Edellytämme maalaus/pintakäsittelyalan koulutusta ja/tai aiempaa työkokemusta teollisuuden maalaustöistä. Tärkeää on myös osaava ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan ja aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena. Tärkeää on myös se, että arvostat laadun merkitystä ja ymmärrät työturvallisuuden merkityksen osana työntekoa.

Työsuhde alkaa määräaikaisena Barona Teollisuus Oy:n kirjoilla mutta mikäli suoriudut hyvin, on mahdollista työllistyä myöhemmin asiakkaan palkkalistoille.

Mikäli tunnistit itsesi, niin haethan paikkaa nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama numerosta +358 50 597 4102 tai sähköpostilla sami.rinta-valkama@barona.fi.

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti - tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/6613be007dcd3a001d65dca5