Tekninen Kiinteistöhuoltomies, Kiinteistöhuolto Varonen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Hae viimeistään 30.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinteistöhuolto Varonen Oy on Helsingistä käsin pääkaupunkiseudulla toimiva yritys, joka perustettiin vuonna 2000. Kahden hengen voimin perustettu perheyritys lähti kasvamaan sukupolvenvaihdoksen jälkeen. Työllistämme nyt yli 40 kiinteistöhuollon ammattilaista.

Etsimme päivystystaitoista teknistä kiinteistönhoitajaa.

Työnkuvaan kuuluu mm kiinteistön toimintakunnon ylläpito tehtäviä (kuten LVI-järjestelmien käyttö ja ylläpito), pieniä korjaustöitä, sekä muita kiinteistönhoitajan työnkuvaan kuuluvia töitä. Vaikka itse työ tehdäänkin itsenäisesti taloyhtiöissä. Tukena on oma tiimi, johon kuuluu niin teknisiä kiinteistönhoitajia, avustavia kiinteistönhoitajia ja/tai ulkoalue kiinteistönhoitajia. Työnkuva muokkautuukin tarkemmin sopivan tekijän löydyttyä. Meillä kannustetaan opiskeluun ja tutkinnon hakemiseen. Ammattitutkinnon voi suorittaa esim työnohella oppisopimuksella (mikäli ammattitaito on jo, mutta todistus puuttuu).

Yrityksenä meille työntekijöiden hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeää ja pidämmekin tekijöistä huolta; aina kesävichyistä yhteiseen tekemiseen. Toki meillä on myös mm lounasetu. Tarjoamme nykyaikaisen kaluston / työkalut työntekoa varten.

Edellyttää ammattitaitoa, hyvää suomen kielen taitoa, B-ajokorttia sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Laitathan vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@huoltovaronen.fi

Mahdollisia lisätietoja voi kysyä s.postilla rekry@huoltovaronen.fi

hakusanoja:
huoltomies
kiinteistönhoitaja
kiinteistöhoitaja
kiinteistönhuoltaja
tekninen
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@huoltovaronen.fi