Payroll Specialist useille paikkakunnille, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme tunnetulle maanlaajuiselle tilitoimistoasiakkaallemme useampaa osaajaa nimikkeellä

Payroll Specialist useille eri paikkakunnille

Tehtävänkuva

Tehtävässä pääset työskentelemään itsenäisellä otteella asiakaslähtöisesti eri yhtiöiden palkkahallinnon prosessien parissa. Asiakasyhtiöiden kirjo on laaja ja pääsetkin työstämään monipuolisesti eri asiakkuuksia, mahdollisuuksien mukaan myös omia toiveitasi painottaen. Käytettävät ohjelmistot määräytyvät asiakkuuksien mukaan ja vieraampien ohjelmistojen käyttöön saat perinpohjaisen perehdytyksen. Työtä tehdään hybridimallissa ja taustallesi saat aina osaavan tiimin tuen.

Millaista henkilöä etsimme?

Toivomme sinulta löytyvän jo reilummin kokemusta palkkahallinnon tehtävistä. Arvostamme kovasti osaamista useammista eri palkkahallinnon ohjelmista, erityisesti Mepcosta. Tehtävässä eduksi on laaja ymmärrys eri työehtosopimuksista. Persoonaltaan tehtävään soveltuu hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu henkilö, jolle on tärkeää erinomaisten asiakaspalvelukokemusten luominen.

Mitä tarjoamme?

Osana asiakasyrityksemme tiimiä pääset nauttimaan joustavan työympäristön- ja kulttuurin eduista. Voit suunnitella työtäsi itsesi näköiseksi. Yrityksessä panostetaan koulutukseen ja oppimistasi ja kehitystäsi tuetaan. Tämän lisäksi saat käyttöösi kattavat henkilöstöetuudet, kuten laajan työterveyshuollon.

Muuta

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva

Sijainti: Tampere, Rauma, Turku, Hämeenlinna tai Pori

Muuta: Laaja etätyömahdollisuus, mutta toimistolla tulisi päästä käymään toisinaan

Kiinnostuitko?

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/compa...

https://www.facebook.com/HRSat...

https://www.instagram.com/hrsa...
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3791801-payroll-specialist-useille-paikkakunnille