Sairaanhoitaja, lähihoitaja, terveydenhoitaja tai, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meillä on eri palveluyksiköissä vaihtelevasti tarjolla eri pituisia sijaisuuksia ja myös vakituisia tehtäviä.
Olisitko kiinnostunut kuulemaan lisää kauniista Siuntiosta, järvikaupunki Lohjasta, viihtyisästä Vihdistä tai kotoisasta Karkkilasta?

Hienoa, jos kiinnostunut, jätä siis rohkeasti hakemuksesi meille, niin otamme sinuun yhteyttä ja keskustelemme kanssasi lisää. Kartoitamme kiinnostuksesi ja osaamisesi ja katsomme miltä tämänhetkiset työmahdollisuudet näyttävät Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella.

Odotamme innolla, että kuulemme sinusta lisää!

Tehtävät voivat olla määräaikaisia ja työaika voi vaihdella, mutta myös vakituisia tehtäviä löytyy.
Kelpoisuusvaatimus: terveydenhoitaja, sairaanhoitaja, lähihoitaja. Huomioimme myös riittävät opintopisteet omaavat alan opiskelijat seuraavasti:

- terveydenhoitaja 160 op
- sairaanhoitaja 140 op
- lähihoitaja 60 op

Voit tehdä töitä esimerkiksi:

-Ikääntyneiden palveluissa, jonka tavoitteena on tukea ikääntyneiden itsenäistä ja omatoimista selviytymistä sekä mahdollistaa ikääntyneille turvallinen elämä omassa kodissaan tai kodinomaisessa ympäristössä.

-Lasten, nuorten ja perheiden palveluiden tavoitteena on tarjota koko hyvinvointialueella oikea-aikaista ja oikein kohdennettua tukea lapsille, nuorille ja perheille.

-Vammaispalveluiden tarkoitus on tukea vammaisia henkilöitä jokapäiväisessä elämässä yksilöllisen tarpeen mukaisesti siten, että heidän elämänsä olisi mahdollisimman itsenäistä, yksilöllistä ja merkityksellistä.

-Mielenterveys- ja päihdepalvelut järjestävät hyvinvointialueen perustason mielenterveys- ja päihdepalvelut

-Sairaalapalvelut

-Terveysasemat

Edellytykset:
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.
Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta

Palkkaus vaihtelee tehtävänkuvasta riippuen, alkaen lähihoitaja 2401,20/kk, sairaanhoitaja,terveydenhoitaja 2917,20/kk + mahdolliset kokemuslisät

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää, ja haluamme tarjota etuja henkilöstöllemme. Työterveyspalvelujen lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 euroa, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Tule mukaan meidän iloiseen joukkoomme rakentamaan parempaa hyvinvointialuetta!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-01-52-24/fi_FI