Lähihoitajia kotihoitoon Lahteen, Tukea Arjessa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme lähihoitajia kotihoitoon Päijät-Hämeeseen!
Tarvitsemme vakituisia sekä keikkalaisia, joten laita rohkeasti hakemusta niiin katsotaan minkälaista sopimusta voimme tehdä.
Toimipisteemme on Lahdessa (Tonttila) ja sieltä aloittaisit sekä lopettaisit työpäiväsi..

Työ on kahta vuoroa, mutta voimme myös suunnitella sinun elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Työnkuvaasi kuuluu kotikäynnit asiakkaidemme luona. Huolehdit mm. hygieniasta, ravitsemuksesta ja lääkehoidosta.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Sinulla tulee olla rikosrekisteriote esittää ennen työn aloittamista. Suomen kieli oltava hyvä. Sekä oman auton käyttömahdollisuus, josta maksamme kilometrikorvauksen.

Plussaa olisi jos sinulta löytyy kokemusta kotihoidosta tai ikäihmisten parissa työskentelystä, mutta perehdytämme kyllä sinut tehtävääsi.

Toivomme sinun olevan joustava, luotettava sekä huumorintajuinen.

Palkkaus menee yksityisen sosiaalipalvelualan tes:in mukaan, mutta toki voit palkkatoiveenkin esittää. Työ on alkuun tuntipalkalla, mutta mahdollisuus kuukausipalkkaan on. Koeaika 6 kk.

Toimenkuvaasi kuuluu mm.:
-Asiakaskäynnit
-Hoito- ja palvelusuunnitelmien laatiminen ja RAI:n teko

Teet yhteistyötä esihenkilöiden, asiakkaiden ja asiakkaiden omaisten kanssa.

Tarjoamme sinulle:
-Joustavan työyhteisön
-Huumorintajuiset esimiehet
-Mahdollisuuden kehittää osaamistasi
-Monipuolisen työympäristön

Työ alkaa touko-kesäkuussa 2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus: info@tukeaarjessa.fi ja liitä siihen CV sekä todistus lääkeluvista. Kerro hakemuksessa paljonko pystyisit työskentelemään. Kysy rohkeasti, jos jotakin kysyttävää herää.

Tukea Arjessa Oy tuottaa Päijät-Hämeessä kotihoidon palveluita hyvinvointialueelta tuleville asiakkaille, pääasiassa ikäihmisille. Päijät-Hämeen toimipisteemme on uusi ja pääset heti mukaan kehittämään sitä.
Tukea Arjessa Oy on 2021 lopulla perustettu yritys, joka on lähtöisin Pirkanmaalta. Pirkanmaalla tuotamme henkilöstövuokrausta, yksityistä kotihoitoa, turvapuhelinpalveluita sekä siivousta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tuija.pussinen@tukeaarjessa.fi