Elektroniikkalaitteiden kokoonpanija, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksellemme motivoituneita ja osaavia työntekijöitä sähköiseen ja mekaaniseen kokoonpanoon 2-vuorotyöhön Vantaalle!

Odotamme hakijalta työhön soveltuvaa koulutusta, joko sähkö- ja automaatioasentajan tai sähköasentajan alalta. Aikaisempi kokemus kokoonpanosta katsotaan eduksi. Työtehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen osaamista. Työtehtäviin kuuluu työkalujen käyttöä, joten odotamme hakijalta myös taitoa käyttää perustyökaluja.

Etsimämme henkilö on tarkka ja oma-aloitteinen, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot. Laadukkaasti tehty työ motivoi sinua, ja olet aidosti kiinnostunut kehittämään omaa osaamistasi. Työtä tehdään viihtyisässä työympäristössä arkisin 40 tuntia viikossa kahdessa vuorossa. Työt alkavat sovitusti maaliskuun aikana ja toivomme mahdollisuutta sitoutua töihin pitkäksi aikaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen päivätyön hyvällä palkalla erittäin viityisissä ja uusissa tuotantotiloissa ammattitaitoisten ja erinomaisten työkaverin ympäröimänä.

Mikäli kiinnostuit, niin jätä rohkeasti hakemus koska paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti - tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/661399cd7dcd3a001d646132