Päiväkodin johtaja, Jorvin päiväkotiyhdistys r.y.
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Hae viimeistään 24.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule töihin osaavaan joukkoomme!

Jorvin päiväkoti on pieni ja kodinomainen Espoon kaupungin ostopalvelupäiväkoti Jorvin sairaalan läheisyydessä. Päiväkodissamme toimii tällä hetkellä kaksi ryhmää 1-5-vuotiaille lapsille (1-3v ja 3-5 v.) ja varhaiskasvatuspaikkoja on alle 38. Toiminnassamme korostuvat lasten osallisuus, positiivinen pedagogiikka sekä perheiden monimuotoisuuden kunnioittaminen. Päiväkodin lähistöllä on hyvät ulkoilu- ja metsäretkimaastot sekä Espoon kaupungin talomuseo Glims.

Päiväkodin johtajana vastaat päiväkodin pedagogiikan johtamisesta, turvallisuudesta, toimintakulttuurista ja toiminnan laadusta. Tarvitset organisointitaitoja ja kykyä tehdä päätöksiä ja toimia muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä ja innostavaa työotetta. Toimit yhteistyössä yhdistyksen johtokunnan sekä Espoon kaupungin varhaiskasvatuksen asiantuntijoiden kanssa. Työyhteisöösi kuuluu 7 varhaiskasvatuksen ammattilaista, ruokapalveluvastaava sekä laitoshuoltaja. Johtajana toimit myös ryhmässä varhaiskasvatuksen opettajana, ja vastaat ryhmäsi pedagogiikasta. Tule mukaan kehittämään Jorvin päiväkodin pedagogiikkaa yhdessä varhaiskasvatusten rautaisten ammattilaisten kanssa!

Jorvin päiväkodissa pääset osaksi osaavaa ja kokenutta työyhteisöä, jossa työtä tehdään positiivisella asenteella! Meillä on pysyvä ja ammattitaitoinen henkilökunta. Tukenasi toimii myös kokenut varajohtaja, jonka kanssa voit jakaa johtajuuttasi ja joka osaa auttaa tarpeen tullen.

Kiinnostuitko? Vapaamuotoinen hakemus ja CV lähetetään päiväkodin johtajalle sähköpostitse osoitteeseen ext-hanna.paukkunen@hus.fi.Työtehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa mielellään päiväkodin johtaja Hanna Paukkunen 044-989 5752 tai sähköpostilla ext-hanna.paukkunen@hus.fi

Työ alkaa 1.8.24 tai sopimuksen mukaan. Työtehtävä on vakinainen.

Työaika: 38h 15min / viikko

Sopimusala: Avainta ry:n työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 tai 27 §:n mukainen kelpoisuus ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto tai siirtymäsäännöksen 75 §:n mukainen pätevyys ja kokemus. Huomioimme haussa myös ne, joilla ei ole aikaisempaa johtajakokemusta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:ext-hanna.paukkunen@hus.fi