Avoin haku, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei lähihoitaja tai alan opiskelija! Etsitkö merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa?

Haemme nyt Viitasaarelle Hoivakoti Haapahoviin lähihoitajia luomaan kanssamme ikäihmisille elämänmakuista arkea.

Tarjolla on vakituista työtä, sijaisuuksia ja keikkatyötä elämäntilanteeseesi sopivasti. Lue lisää alta ja kerro meille millaisesta työstä olisit kiinnostunut!

Millaista meillä on työskennellä?

Hoivakoti Haapahovi tarjoaa 31 asukkaalle ympärivuorokautista hoivaa kodikkaassa tuetun asumispalvelun yksikössä. Haapahovi on saanut rutkasti hyvää palautetta asukkaiden omaisilta ja yhteistyökumppaneilta muun muassa siitä, kuinka myönteinen ja positiivinen ilmapiiri yksikössä vallitsee. "On ilo kohdata sinut" onkin yksikön motto! Haapahovissa jokainen työntekijä on arvokas ja arvostettu, ja saat työskennellä omalla persoonallasi ja vahvistaa omia vahvuuksiasi yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön tuella.

Tutustu kotimme arkeen lisää; Instagramissa @esperi_haapahovi ja Facebookissa Esperi Hoivakoti Haapahovi. Voit myös lukea lisää meillä työskentelystä täältä.

Työpäiväsi lähihoitajana meillä

Lähihoitajana olet vuorossa asukkaitamme varten, kohdaten heidät aina lämmöllä, kiireettömästi ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Saat hyödyntää työssä omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi. Työpäiväsi koostuu asukkaiden hoivatyöstä ja ohjauksesta, lääkäri- ja omaisyhteistyöstä, lääkehuollosta, asukkaiden kokonaishoidon suunnittelusta ja siihen osallistumisesta.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Työ on 2-tai 3-vuorotyötä ja tehtävä voidaan sopia toiveesi mukaan joko vakituiseksi, määräaikaiseksi tai satunnaiseksi keikkatyöksi. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Palkka

Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle määräaikaisesti toimipaikkakohtaista lisää 60€/kk (osa-aikaisille työntekijöille maksamme lisän suhteessa työaikaan).

Lisäksi maksamme sinulle vakituisena työntekijänä 1000€ rekrytointibonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

- Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla, työsuhdepyöräedulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Jätä hakemuksesi 31.5. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä; yksikönpäällikkö Jaana Taipale, puh. 050 565 0965, jaana.taipale@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!

#haehelposti

Tutustu Hoivakoti Haapahovin toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/3796434-avoin-haku-viitasaari