Lähihoitaja kotihoitoon, Med Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tiimissämme on tilaa sinulle lähihoitaja, joka haluat tehdä merkityksellistä työtä asiakkaan kotona!

Olet etsimämme henkilö, jos koet arvomme omaksesi päivittäisessä työssäsi: luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus. Olet positiivisen elämänasenteen omaava henkilö ja sinulla on halua kehittää toimintaamme. Me ONNIlla ymmärrämme, että koti on ihmisen rakkain paikka. Kotihoidon palvelut tukevat asiakasta niissä päivittäisissä toiminnoissa, joissa asiakas ei suoriudu itsenäisesti. Palveluihin kuuluvat sairaanhoidollinen ja lääkehoidollinen hoito ja seuranta, terveyden edistäminen, henkilökohtaisesta hygieniasta ja ravitsemuksesta huolehtiminen sekä toimintakykyä ylläpitävä kuntouttava hoitotyö. Meillä on aikaa kuunnella asiakasta ja läheisiä, vaihtaa kuulumisia, ja hoivapalvelumme ovatkin ennen kaikkea välittämistä.

Sinulla on lähihoitajan tutkinto, tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja ja voimassa olevat lääkehoidon teoriaopinnot (tarvittaessa voit suorittaa ne myös meillä). Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Sinulla on ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Oman auton käytöstä maksamme valtion matkustussäännön mukaiset kilometrikorvaukset.

Tarjoamme sinulle:

Kokemusvuosiesi mukaan 2268,48 - 2453,07 /kk + saatavuuslisä sekä vuorokohtaiset lisät. Teemme työtä 2 vuorossa.

Vastuullisen, luotettavan ja kotimaisen työnantajan

Kattavan perehdytyksen lue lisää

Mahdollisuuden kehittyä ammatissasi lue lisää

Tradeka-konsernin huikeat edut (mm. jopa 30-50% alennukset Restelin ravintoloihin) lue lisää (https://www.onnion.fi/rekrytointi/henkil%C3%B6st%C3%B6edut?_gl=1jeu2ry_gaMTY5NDI2NDI4Ny4xNjU2NjYwOTY4_ga_S5NL1BSQBJMTcwMjk3ODA4Ni4xMTEwLjEuMTcwMjk3ODExNS4zMS4wLjA.)

Mukavat onnilaiset työkaverit

Odotamme jo kuulevamme sinusta! Hakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti, joten jätä hakemuksesi jo tänään. Hakuaika päättyy 12.5.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja sovimme töiden aloituksesta joustavasti. Tehtävään valittavien on esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvontalain edellyttämä rikosrekisteriote 1.1.2024 alkaen.

Mikäli sinulla heräsi mitään kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä Kaisu Kankkuseen, kaisu.kankkunen@onnion.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.onnion.fi/jobs/3703705-lahihoitaja-kotihoitoon