Asianajaja, Suomen Juristit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Palkkaus: 3000€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suomen Juristit Oy hakee asiakaspintaan ja prosessinhoitoon määräaikaiseen työsuhteeseen henkilöä lähinnä asianajotehtäviin - näin ollen sinulla tulee olla lupa toimia tuomioistuimessa vähintäänkin nopealla aikataululla.

Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätön, mutta se katsotaan luonnollisesti eduksesi.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, joka neuvotellaan erikseen. Tässä ilmoituksessa on peruspalkka, johon sovimme lisäksi tulevat bonukset.

Erityisinä ominaisuuksina edellytämme vuorovaikutustaitoja ja reipasta työasennetta sekä -moraalia. Työn itsenäisyys tuo vapauden lisäksi vastuuta.
Työajat ovat joustavat. Työpisteesi sijaitsee Oulussa ja työtä voi tehdä tarvittaessa osin etänä erikseen sovitulla tavalla. Jos tulet kuitenkin ulkopaikkakunnalta ja haluaisit tehdä työtä täysin etänä, kannattaa laittaa hakemus vireille.
Omaat erinomaiset vuorovaikutaidot etkä säikähdä haastaviakaan asiakaspalvelutilanteita. Työtapasi on itsenäinen ja itseohjautuva. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja työyhteisön tuen - omat valmiutesi huomioiden. Työ tarjoaa mahdollisuuden kehittää omaa asiantuntemusta ja voit osaltaaan myös itse vaikuttaa työsi sisältöön, kun alkuun on päästy. Työsuhde on mahdollista vakinaistaa ennen määräajan päättymistä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:toimisto@suomenjuristit.fi