tuotantotyöntekijöitä Heinolaan, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme tuotantotyöntekijöitä Heinolan ja Vierumäen alueelle asiakasyrityksiimme määräaikaisiin työsuhteisiin

Omaatko reippaan asenteen,omatoimisen työotteen ja etsit töitä Heinolan alueelta? Löytyykö sinulta jo vähän kokemusta tuotantotyötehtävistä tai esimerkiksi rakennusalalta? Mikäli vastasit kyllä, laitathan hakemusta meille Baronan suuntaan oheisen linkin kautta.

Etsimme tuotantotyöntekijöitä Heinolan alueelle. Arvioimme aiemman taustasi ja käytettävyytesi perusteella, mikä voisi olla sopiva työmahdollisuus kohdallasi. Tarjolla on eripituisia määräaikaisia työsuhteita kevät-talvesta 2024 alkaen jatkuen vähintään kesän 2024 loppuun. Hyvin työnsä hoitavalle tarjotaan mahdollisuutta pitkäaikaiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyrityksen kirjoilla.

Voit olla työurasi alussa tai kartuttanut kokemustasi jo hieman pidempään. Toivomme sinulta kuitenkin valmiutta perusfyysiseen työhön ja, että työkalut pysyvät käsissäsi. Toivomme myös vuorotyövalmiutta ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Jos olet hyvä tyyppi, ja tekemiseesi voi luottaa, niin käy jättämässä hakemus heti oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Alamme käydä hakemuksia läpi saman tien, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisessä.

Huomioithan, että tehtävään voi hakea ainoastaan rekrytointijärjestelmän kautta, ja emme voi vastaanottaa sähköpostitse saapuneita hakemuksia. Palkkaus on keskusteltavissa oman osaamisesi mukaan, joten jätäthän liitteeksi palkkatoiveesi.

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti - tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/65d75000630790001d107606