Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Hyrynsalmen kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hyrynsalmen varhaiskasvatus etsii joukkoonsa ammattitaitoisia varhaiskasvatuksen lastenhoitajia. Tämä mahdollisuus on sinulle, joka arvostat pientä toimivaa työyhteisöä, omaat myönteisen asenteen ja haluat olla mukana tuottamassa laadukasta varhaiskasvatusta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky kohdata lapset aidosti ja olla läsnä. Nautit työskentelystä lasten kanssa, näet heissä vahvuuksia ja arvostat työtäsi varhaiskasvatuksen lastenhoitajana.

Me tarjoamme sinulle joustavan sekä vahvuuskeskeisen työyhteisön. Meillä tiimityö nähdään työyhteisön voimavarana, huumoria unohtamatta. Työtä ei tehdä yksin vaan yhdessä. Haluamme kehittää toimintaamme jokaisen lapsiryhmän, tiimin sekä koko työyhteisön eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) 28§ kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnon osilla.
Tehtävissä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtäviin valittujen on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Työaika on 38,25 h/viikko. Työ on vuorotyötä.

Sähköinen hakemus liitteineen tulee jättää 20.5.2024 klo 15.00 mennessä osoitteessa http://www.kuntarekry.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/HYRY-02-3-24/fi_FI