Tule meille kesätöihin siistijäksi!, P.Kiinteistöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Jos olet reippaasti töihin tarttuva, asiakaspalveluhenkinen, innokas oppimaan uutta ja pidät liikkuvasta työstä, meillä on kesätöitä juuri sinulle! Pääset luomaan viihtyisyyttä ja tekemään puhdasta jälkeä asiakkaidemme kiinteistöihin. Aiempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, me perehdytämme sinut työtehtäviisi ja nykyaikaisiin työvälineisiin ja menetelmiin. Työn aloitusajankohdasta voimme sopia yhdessä. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Tarjoamme asiakkaillemme puhdasta palvelua kiinteistöjen ylläpitosiivouksen merkeissä, johon haluamme sinut mukaan. Vastineeksi työnteosta saat arvokasta työkokemusta, kilpailukykyisen palkan sekä reilut työkaverit ja roppakaupalla uusia taitoja tulevaisuuden varalle. Kysymykset kesätöihin liittyen voit laittaa sähköpostilla osoitteeseen: petri.laaksonen@pkpalvelut.fi Mitä toivomme sinulta?
- Positiivista ja itsenäistä asennetta työntekoon

- Luotettavuutta ja joustavuutta

- Positiivista palveluasennetta

- Sujuvaa suomen kielen taitoa

- Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi

- B-ajokortti katsotaan eduksi

- Oma-auto katsotaan eduksi

Siivous on taitolaji ja arvostamme huolellista ja tehokasta työskentelyotetta. Tässä auttaa aikaisempi puhtausalan työkokemus tai koulutus. Tärkeintä meille on kuitenkin halu oppia ja tehdä töitä! Asenne ratkaisee. Odotamme innolla hakemustasi, jonka voit jättää sähköisen lomakkeen kautta viimeistään 15.5.2024. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana, ja etenemme rekrytoinnissa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

P. Kiinteistöpalvelut

P. Kiinteistöpalvelut Oy on vuonna 2010 perustettu yritys, joka tarjoaa laajamittaisesti kaikenlaisia kiinteistöpalveluja Riihimäellä ja Hyvinkäällä.

Teemme esimerkiksi sadevesikourujen puhdistusta, kattojen tarkastuksia sekä vuodenaikojen mukaan erilaisia pihatöitä. Kauttamme hoituvat myös kaikenlaiset pikku korjaukset sekä lvi- ja sähkötyöt, kuten hanojen ja lämmönsäätimien huolto. Palveluja tarjotaan sopimuksen mukaan eli asiakas saa juuri sen, mitä tarvitsee, kuten vaikkapa avainpäivystyksen.

Tehdään työt ja hoidetaan hommat; mutkattomasti ja luotettavasti!

Olemme osa PHM Groupia, joka työllistää yli 7 000 ammattilaista. Liikevaihtomme on yli 570 miljoonaa euroa ja toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimimme myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/tule-meille-kesatoihin-siistijaksi/mBq95z