Mekaanikkoja kesäksi Rovaniemelle, Rinta-Joupin Autoliike Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sinustako kesäksi mekaanikko Rinta-Joupin Autoliikkeen korjaamomaailmaan Rovaniemelle?

Rovaniemen huoltotiimi hakee kesäksi lisävahvistusta kahdesta osaavasta mekaanikosta. Mekaanikon työtehtäviin kuuluvat erilaiset autojen korjaus-, huolto-, varustelu- ja vianetsintätyöt.

Odotamme sinulta

Vaatimuksena on ajoneuvomekaanikon peruskoulutus ja mahdollinen autoalan työkokemus. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus edustamistamme merkeistä sekä monimerkkiosaaminen. Tärkeää meille on ammattitaidon lisäksi oikea asenne ja tekemisen meininki, sillä koulutamme kyllä huoltamiemme merkkien saloihin. Asiakaslähtöisyys ohjaa toimintaamme ja palvelemme jokaista asiakasta palvelulupauksemme mukaisesti siten, että asiointi meillä on helppoa, nopeaa ja joustavaa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme kiinnostavan kesätyön sekä rehdin työympäristön autoalalla koko kansan autokaupassa. Pohjimmiltamme olemme perheyritys: pidämme huolta henkilöstöstämme ja hoidamme asiat mutkattomasti. Tartu siis ainutlaatuiseen mahdollisuuteen oppia ja kehittyä mekaanikon tehtävissä yhdessä Suomen suurimmassa autoliikeketjussa.

Jos olet ahkera, oma-aloitteinen ja positiivinen tiimipelaaja, laita hakemus matkaan oheisen linkin kautta.

Lisätiedot ja tiedustelut arkisin klo 8-16:

Rovaniemen toimipisteen huoltopäällikkö Ville Ylipaavalniemi, puh. 040 177 8916 tai sähköpostitse ville.ylipaavalniemi@rinta-jouppi.com
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/mekaanikkoja-kesaksi-rovaniemelle/ZN1EQL