Hoitaja asiakkaan kotiin Tuusulaan, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meitä mehiläisiä on jo yli 30 000 eikä kahta samanlaista.
Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme hoitajia erityisesti aamu- ja iltavuoroihin keikkatyösuhteisiin 24/7 hoitorinkiin asiakkaan kotiin Tuusulaan

Haaveiletko kiireettömästä hoitotyöstä, jossa saa keskittyä yhden asiakkaan laadukkaaseen hoitoon työvuoron aikana? Kiinnostaako sinua ammatillinen kehittyminen ja urapolku Mehiläisellä?

Jos vastasit näihin kyllä, saatat olla etsimämme tiimin jäsen!

Työhösi kuuluu päivittäistä hoitotyötä, lääkehoitoa, asiakkaan voinnin arviointia ja asiakkaan arjen muiden toimintojen tukemista. Sinulla on mahdollisuus työskennellä myös muiden kotiin tuotettavien vammaispalveluiden tehtävissä muun muassa Vantaalla, Keravalla ja Keusoten alueella Järvenpäässä sekä Hyvinkäällä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän keikkatyösuhteessa. Otamme työvuorosuunnittelussa toiveesi hyvin huomioon, sillä haluamme rakentaa hyvinvointia tukevaa työelämää, jossa työ ja vapaa-aika on hyvässä tasapainossa. Keikkatyösuhteessa voit tehdä joustavasti vuoroja oman ja meidän tarpeemme mukaisesti.

Palkkaus: keikkatyösuhteessa koulutuksesta ja palvelusvuosista riippuen perustuntipalkka 14,59 € - 17,89 €. Kotiin tuotettavissa vammaispalveluiden hoitoringeissämme on käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen korkeimmat C-vaativuusryhmän palkkaryhmät G22 (lähihoitaja) ja G24 (sairaanhoitaja). Keikkatyösuhteessa maksamme peruspalkan päälle lomakorvauksen 9%.

Odotamme sinulta lähihoitajan tai sairaanhoitajan koulutusta. Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme LOVe-lääkelupia, mutta voit tarvittaessa suorittaa ne meillä ennen töiden aloitusta.

Voit olla uraasi aloitteleva tai jo kokenut konkari! Saat kattavan asiakaskohtaisen perehdytyksen työhön ja kiireetön työ mahdollistaa uuden oppimisen rauhalliseen tahtiin. Työsi tukena hoitotiimeissämme ovat tiimiesihenkilö ja muu hallinnon tiimimme.

Arvostamme positiivista, vastuuntuntoista työskentelyasennetta ja oma-aloitteisuutta. Toivomme, että sinulla halua sitoutua oman asiakkaan laadukkaaseen hoitoon ja hyvän asiakassuhteen rakentamiseen.

Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Hakuaika päättyy 30.4.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme tekijöitä heti sopivien löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tiimiesihenkilö Taru Tiainen
taru.tiainen@mehilainen.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:taru.tiainen@mehilainen.fi