Hoitaja tai alan opiskelija keikkatyöhön Haapanie, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 31.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle. Haemme nyt hoitajia keikkatyöhön monialaista palveluasumista tarjoavaan Haapaniemen Validia-taloon.

Millaisesta työsuhteesta olet kiinnostunut? Kerro siitä meille! Tuemme osaamisesi kehittymistä huomioimalla vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi. Me Validialla olemme monimuotoinen porukka eri alan ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö ja kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin.

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan vapauden valita oman työskentelymuodon ja työvuorot. Voit tehdä täyttä työviikkoa, eri pituisia sijaisuuksia, osa-aikatyötä tai puhdasta keikkatyötä tai jotain siltä väliltä. Joustavuuden ansiosta työmme sopii niin täysipäiväiselle ammattilaiselle, opiskelijalle tai eläkeläiselle lisäansioksi. Olit sitten perushoitaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, toimintaterapeutti, fysioterapeutti, geronomi, sosionomi tai alan opiskelija, niin meillä voi olla sinulle töitä!

Monialainen palveluasuminen (MONA) on suunniteltu erityisen vaativiin asumistarpeisiin. Asukkaillamme voi olla useita toimintakyvyn rajoitteita sekä mielenterveydellisiä ja kognitiivisia haasteita. Moniammatillinen työryhmämme tukee asiakkaitamme elämään heidän näköistään arkea. Ohjaajana työskentelet monipuolisissa työtehtävissä, joita ovat mm. päivittäisten perustoimien avustaminen, asiakkaan ohjaaminen, valmennus, ryhmätoiminnan ohjaaminen sekä erilaisten apuvälineiden käyttö henkilönostimesta ympäristönhallintalaitteisiin. Tukenasi sinulla on moniammatillinen ja ammattitaitoinen työryhmä. Erilaisten vastuualueiden kautta pääset hyödyntämään omia kiinnostuksen kohteita ja vahvuuksiasi. Meillä pääset luomaan itsellesi parasta työpaikkaa!

Tarjoamme sinulle
-Perehdytyksen osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan
-Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen ja ihanat asukkaat
-Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan
-Mahdollisuuden palkan korottamiseen vastuun lisääntyessä, joka tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta
-Joustavan ja monipuolisen työn juuri Sinun elämäntilanteeseesi parhaiten sopivan!

Odotamme sinulta
- Aitoa kiinnostusta vammaistyötä kohtaan
- Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
- Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai alan opintoja
- Positiivista ja iloista asennetta
- Halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi

Jätäthän yhteystietosi meille alla olevasta painikkeesta. Huomioithan, että käsittelemme vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset. Voit olla myös suoraan yhteydessä yksikön johtajaan, puh. 044 765 0396 tai joni.satta@validia.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/2022359-lahihoitaja-tai-alan-opiskelija/applications/new