Hoitaja tai alan opiskelija keikkatyöhön Kemin Va, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 31.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan yhdessä elämäsi tarinaa Validialle. Haemme hoitoalan ammattilaisia keikkatyöhön Kemin Validia-taloon!

Kemin Validia-talo tarjoaa monialaista palveluasumista vammautuneille henkilöille, ja etsimmekin nyt hoitoalan ammattilaisia keikkatyöhön.

Työllistämme yksikköömme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, kuten lähihoitajia ja sairaanhoitajia. Voit olla alalle jo valmistunut tai loppuvaiheen opiskelija. Emme vaadi sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta eduksi katsotaan osaamisesi mielenterveys-, päihde- tai vammaishoitotyöstä. Taloomme kaivataan ensisijaisesti hyviä tyyppejä erinomaisilla yhteistyötaidoilla sekä määrätietoista, ratkaisukeskeistä ja rauhallista työotetta.

Yksikkömme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä osoitteessa Ouluntie 46 ja etäisyys Kemin keskustaan on noin 500 metriä. Meren rantaan on matkaa 180 metriä ja bussipysäkki on aivan yksikön vieressä. Tutustu lisää yksikköömme Kemin Validia-talo alla olevasta linkistä.

Monialainen palveluasuminen on tarkoitettu asiakkaille, joilla on merkittäviä toiminnan rajoitteita ja haasteita, jotka voivat liittyä esimerkiksi aistisäätelyyn, impulssiherkkyyteen ja sosiaaliseen vuorovaikutukseen. Lisäksi asiakaskuntaamme kuuluvilla voi olla päihde- ja mielenterveydellisiä ongelmia. Palvelun keskiössä on yhteisötoiminta, jonka tavoitteena voi olla esimerkiksi sosiaalisten taitojen harjoittelu, elämäntaitojen vahvistaminen, voimavarojen ja vahvuuksien löytäminen sekä tavoitteiden saavuttaminen.

Tarjoamme sinulle
-Perehdytyksen osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan
-Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen ja ihanat asukkaat
-Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan
-Mahdollisuuden palkan korottamiseen vastuun lisääntyessä, joka tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta
-Joustavan ja monipuolisen työn juuri Sinun elämäntilanteeseesi parhaiten sopivan!

Kiinnostuitko? Jätä tietosi hakulomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä ja jutellaan lisää! Huomioithan, että käsittelemme vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset. Lisätietoja saat yksikön päälliköltä Anulta puh. 0443650707 tai anu.heikkila@validia.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/3076836-hoitaja-tai-alan-opiskelija-keikkatyo/applications/new