Mielekkään vapaa-ajan mahdollistaja, Kesäsomettaj, MATROCKS OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehäänkö kirjallinen sopimus?
Nappaa tää jos oot imus.
Voit tanssit, moovit heittää, se sopii mut,
Saat mennä kotiinkin, miksei mut,
Tätä on yrittänyt moni muu mut,
Oisko tää se paikka sun?

Kesätöitä? Nythän niitä viimeistään pitäisi hakea! Hopihopi! Me haemme nyt mahtavaan ja monituiseen työyhteisöömme kesän ajaksi nuorta, 15-29 vuotiasta kesätyöntekijää somesisällön tuottamiseen, tapahtuman järjestämiseen sekä kaikkeen muuhun mahtavaan. Työtehtävien kokonaisuus sovitaan yhdessä.

Työt voi aloittaa sovitellusti jo ennen kesää ja työ päättyy saman sopimuksen saattelemana kun tiima on täysi. Etsimme ihmistä joilla uppoavat tarpeen tullen varpaat santaan, ei huolehdi turhista, mutta tietää missä on jäätelökioski. Sellaista, joka osaa tarvittaessa maata kalliolla rauhassa ja toisinaan mennä villinä virtaan.

Taustakoulutuksellasi ei ole suurta merkitystä. Tärkeintä on, että olet meille sopiva, huippu tyyppi. Tarvitset kuitenkin hykerryttävän heittäytymisen taidon, jotta pysyt mukana kaikissa niissä yllättävissäkin tehtävissä, joita vastaasi tulee. Meillä pääset olemaan osa työyhteisöä, johon ovat tervetulleita kaikenlaiset hedelmät ja marjat aina kujeilevasta karviaisesta virtuoosiin veriappelsiiniin (happamista sitruunoista emme ole kovin iloisia). Työskentelemme paljon yksin, mutta yhteisöstämme saat aina tuen päivään kuin päivään.

Työskentelyalueemme on koko Pirkanmaa. Tampere, Orivesi, Valkeakoski, Ylöjärvi, Nokia, Pirkkala, Kangasala, Sastamala ovat kaikki paikkakuntia, joista asiakkaita löytyy. Mikäli itsenäinen matkaaminen ei sinulta täysin luonnistu, niin sovitaan työllesi sopiva säde.

Kun käyt tutustumassa kotisivuihimme ja sosiaaliseen mediaan, älä peljästy, ei kukaan ole kerrasta toiminta-ajatustamme ymmärtäneet. Mutta ne, jotka ovat, viihtyvät talossa erinomaisesti.
---

Vastaamme kaikille hakijoille, mutta joskus vettä ehtii virrata Tammerkoskessa enempi kuin toisinaan. Ole aktiivinen, ja osallistu avoimiin rekrytilaisuuksiin.

Voit myös tulla toimitilaamme (Papinkatu 21 TT 6, 33200 Tampere) tutustumaan työhömme leppoisan juttelun merkeissä Ma 29.4 klo 18-20.
----

Olisitko sinä yksi matrockseista, oletko sinä se ainua, jota etsitään?

Meneppä täyttämään työhakemus tästä: https://matrocksoy.teamtailor.com/

Haethan vain yhtä paikkaa kerrallaan. Hakuun tarvitset ajantasaisen CV:n.

Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä (tai kesällä, jos se on yhteinen päätöksemme).

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://matrocksoy.teamtailor.com/jobs/3794721-mielekkaan-vapaa-ajan-mahdollistaja-kesasomettaja